SPISTE MASSE FRITERT KYLLING: Gwyneth Paltrow ble bedt om å legge på seg ti  kilo for sin rolle som en alkoholisert sangerinne i filmen «Country Strong».  Foto: All Over Press
SPISTE MASSE FRITERT KYLLING: Gwyneth Paltrow ble bedt om å legge på seg ti kilo for sin rolle som en alkoholisert sangerinne i filmen «Country Strong». Foto: All Over Press Vis mer

Gikk opp og ned ti kilo på ett år

Kanskje var det derfor kjolen revnet?

Publisert
SEHER.NO:  I den kinoaktuelle filmen «Country Strong» spiller Gwyneth Paltrow (31) en alkoholisert sangerinne. For å være troverdig i rollen måtte stjernen legge på seg hele ti kilo.

- De ville at hun skulle spise masse fritert kylling, forteller hennes personlige trener Tracy Anderson til People.

Paltrows trener syntes det var vanskelig å la sin klient spise så mye usunn mat - spesielt siden stjernen begynte å bli svært glad i den fete maten.

- Det var frustrerende for meg. Men de var bestemte på at hun skulle gå opp i vekt for rollen, sier Anderson.

Anderson, som har jobbet med Paltrow i årevis, avslører at dette er første gang vekten har tippet gale veien.

Dette er ikke imidlertid ikke første gang 31-åringen har vektpendlet for en rolle.

- Når jeg trente henne for den første «Iron Man»-filmen, gikk hun ned 15 kilo. Siden den tid har hun holdt samme vekt.

Etter at filmen «Country Strong» var ferdig innspilt, var Gwyneth raskt ute med å ta av seg den overflødige vekten. Men det krevde ikke store anstrengelser - hun gikk bare tilbake til sine vanlige treningsrutiner.

- Hun trengte ikke gjøre noe spesielt. Hun trengte bare å gjøre det hun vanligvis gjør, og vips så var ti kilo borte, sier treneren.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: For en kjoletabbe!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer