Gikk opp og ned 70 kg

- Det ligger på grensen til det tolererbare, sier «Farmen»-Tore.

KJEMPER OM BIL OG HYTTE: Tore William Arvesen (nummer tre bak fra høyre) er fortsatt med i kampen om å vinne «Farmen 2010». Lørdag må han derimot ut i tvekamp. Foto: TV 2
KJEMPER OM BIL OG HYTTE: Tore William Arvesen (nummer tre bak fra høyre) er fortsatt med i kampen om å vinne «Farmen 2010». Lørdag må han derimot ut i tvekamp. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO:  Forrige uke skrev VG at «Farmen»-deltager Tore William Arvesen (44), på grunn av lavt matinntak og knallhard fysisk jobbing fra morgen til kveld, gikk ned hele 29 kilo i løpet av oppholdet på Tranøya-gården.

Til avisen fortalte han at grunnen til at han overlevde var at han rett og slett var helt ukritisk til hva han dyttet i seg.

- Jeg prøvde meg på alt,drakk saltvann, og spiste til og med kattemat og tang fra sjøen. Det handlet bare om å få en metthetsfølelse, og få noe i magen som sveller, sa han den gang. 

Denne uka er det Simon Fjeld Mengaaen (21) som er storbonde i det intrigefulle TV 2-programmet. I onsdagens episode var det knyttet stor spenning til om Simon ville holde sitt løfte til Karin Jonassen (24) om å ta hevn over Silje Trosten Johnsen (23) for dramaet som utspant seg sist uke.

Hevn ble det ikke noe av, i hvert fall ikke i denne omgang. Det var nemlig Fredrikstadmannen Tore William som ble valgt til førstekjempe.

- Simon vet jo at dette er en konkurranse, så det er et greit valg, det, sier 44-åringen til Seher.no.

29 kilo var altså hva Arvesen gikk ned i løpet av den intense TV-innspillingen. Til Seher.no forteller han at han gikk raskt opp igjen da han kom hjem fra gården.

- Jeg gikk opp mellom 18 og 20 kilo i løpet av noen måneder. Deretter gikk jeg 15 kilo ned igjen på grunn av trening. Totalt har jeg gått opp og ned mellom 60 og 70 kilo på et halvt år, forteller han.

«Farmen»-deltageren er, ifølge ham selv, 192-193 centimeter høy. Den høyreiste bestefaren  fra Fredrikstad skal ha veid 135 kilo da han ankom "Farmen"-øya i fjor. Nå veier han 111 kilo.

- Akkurat nå veier jeg nok 8-10 kilo mer enn hva jeg gjorde da jeg kom hjem fra innspilling, avslører han.

Tidligere denne uka uttalte Arvesen, som har slitt med ryggplager etter det enorme vekttapet, til Seher.no at mye kunne, og burde, vært gjort annerledes fra TV 2 og produksjonsselskapet Strix sin side.

- Det er ikke bra i det hele tatt, jeg synes det ligger på grensen til det tolererbare. Hvis man skal ha med folk som representerer samfunnet som helhet, kan man vel si at jeg representerer de feite. Da trenger jeg også mer mat enn det jeg fikk. Og det var ingen som tok affære før jeg gjorde det selv, forteller han.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fullstendig kaos på Farmen-øya