Gikk opp i vekt under «71 grader nord»

Linni Meister testet egne grenser i Norges villmark.

SEOGHØR.NO: Modell og realitystjerne Linni Meister (27) er en av kjendisene som til våren skal kjempe om å bli Norges tøffeste kjendis i «71 grader nord».

Glitter og glamour er det nok av i Linnis realityserie «Tigerstaden», men i «71 grader nord» får vi se den usminkede versjonen.

- Dere får se meg slik jeg egentlig er. Jeg var veldig skeptisk til serien på forhånd for jeg har hørt at det er enda tøffere enn det ser ut. I tillegg veide tursekken halvparten av meg, men jeg elsker å utfordre meg selv og tenkte at man bare lever bare én gang.

Opp i vekt

Seoghør.no snakker med ettbarnsmoren på TvNorges vårlansering torsdag formiddag. Den vakre blondinen er aktuell i hele tre ulike programmer på kanalen etter jul. I tillegg til den tøffe turen med Tom Stiansen og resten av stjernelaget skal Linni for andre gang lage mat i «4-stjerners middag». Hun har også en gjesterolle i Thomas Giertsens humorserie «Helt Perfekt».

SPORTY KJENDISER: Disse skal konkurrere om å bli Norges tøffeste kjendis på TvNorge til våren. Fra venstre: Henning Solberg, Nikis Theophilakis, Jannike Kruse, Olaf Tufte, Fredrik Strømstad, Sara Nordenstam, Linni Meister, Gunhild Dahlberg, Astrid Lødemel og Tom Stiansen.  Foto: TvNorge
SPORTY KJENDISER: Disse skal konkurrere om å bli Norges tøffeste kjendis på TvNorge til våren. Fra venstre: Henning Solberg, Nikis Theophilakis, Jannike Kruse, Olaf Tufte, Fredrik Strømstad, Sara Nordenstam, Linni Meister, Gunhild Dahlberg, Astrid Lødemel og Tom Stiansen. Foto: TvNorge Vis mer

I «71 grader nord» fikk Linni virkelig testet egne grenser og mange beinharde turer i skog og mark satte sine spor på modellens slanke figur.

- Jeg gikk faktisk opp i vekt. Muskelmassen økte. Jeg har fått de armene og blitt enda sterkere. Det er utrolig hva man får til når man vil. Man orker og klarer mye mer enn det man tror, det er jeg et levende bevis på!

Glad i alle deltagerne

Linni er en av landets mest populære bloggere og rakk til og med å oppdatere leserne sine under innspillingen.

- Jeg kan ikke røpe så mye, annet enn at jeg er gul og blå overalt - haha , men jeg gir ALT! Det er i hvertfall en fantastisk gjeng som jeg allerede har rukket å bli VELDIG glad i, skrev Meister i september.

SLANK: Linni Meister har alltid hatt en slank figur, men la på seg under TV-innspilling.
SLANK: Linni Meister har alltid hatt en slank figur, men la på seg under TV-innspilling. Vis mer

Hun lover at TvNorges seere vil bli kjent med en tøff og sterk Linni som beviser at hun kan mer enn å posere foran et kamera.

- Skinnet bedrar. «Paradise Hotel» og «Big Brother» hadde ikke gitt meg noen ting, jeg elsker å teste egne grenser. Det var så tøft og jeg får ikke sagt nok om hvor beinhardt det var. Det er slik du blir en ekte Meister.

LES OGSÅ: Måtte transplantere nerve etter ulykke