Gikk opp i vekt etter at hun ble minister

- Det ligger en ekstra pølse rundt magen, sier Siv Jensen.

GIKK OPP I VEKT ETTER AT HUN BLE MINISTER: Siv Jensen sier til P4 at hun ble finansminister. Her hun fotografert under markeringen av Grunnlovsjubileet på Eidsvoll 17. mai. Foto: Andreas Fadum
GIKK OPP I VEKT ETTER AT HUN BLE MINISTER: Siv Jensen sier til P4 at hun ble finansminister. Her hun fotografert under markeringen av Grunnlovsjubileet på Eidsvoll 17. mai. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NYTER SOMMERFERIEN: Siv Jensen elsker å tilbringe sommerdagene ved sitt sommersted i Oslofjorden. Foto: Espen Solli, Se og Hør
NYTER SOMMERFERIEN: Siv Jensen elsker å tilbringe sommerdagene ved sitt sommersted i Oslofjorden. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Fremskrittspartiets leder Siv Jensen (45) har hatt en travel tid etter at hun i fjor tok over jobben som finansminister.

I P4-programmet «Frokostgjesten» mandag avslører hun at hun på grunn av den hektiske møteaktiviteten ikke har fått trent like mye som hun ønsker. Det har igjen gjort utslag på vekten.

- Jeg må få tilbake formen i ferien. Jeg merker at ligger en sånn ekstra pølse rundt magen. Jeg kaller det «finansministertillegget», sier hun til P4 og ler.

Jensen sier hun benytter ferien på hytta i Oslofjorden til å holde seg så mye i bevegelse som mulig.

- Det blir mye stillesitting og veldig mye møter. Hverdagsmosjonen skal man ikke ta fra folk.

En av feriehobbyene er fisking, til tross for at hun for tre år siden skadet seg stygt i ryggen, da hun var ute i båten sin i sommerferien.

- Jeg lider litt av det «kan ikke sitte stille»-syndromet. Jeg går ute i fjæra, maler litt her og der og holder på, sier hun til P4.

LES OGSÅ: Siv Jensen hyller Northug

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer