Gikk opp 9 kg på fem dager

- Til slutt veide jeg 43 kg. Alt man så var bein. Det så motbydelig ut, sier Mila Kunis.

JOBBET BEINHARDT: Mila Kunis trente 28 timer i uka da hun jobbet med «Black Swan». Til slutt veide hun bare 43 kg.  Foto: Stella Pictures
JOBBET BEINHARDT: Mila Kunis trente 28 timer i uka da hun jobbet med «Black Swan». Til slutt veide hun bare 43 kg. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Mila Kunis (27) brukte fem måneder på å gå ned 9 kg for rollen som ballettdanser i «Black Swan», men bare fem dager på å legge de på seg igjen.

- Jeg trente fire timer om dagen, sju dager i uken, i sju måneder. Jeg hadde en dag fri, på bursdagen min, og en halv dag fri for Emmy-utdelingen og Golden Globe. På de dagene jobbet jeg med ballettinstruktøren fra 5 til 11, og så gikk jeg til frisør og sminke, og så til prisutdelingen. Jeg gikk ned 9 kg på den tiden, sier hun.

Men Kunis var langt fra fornøyd med hvordan hun så ut etter vektnedgangen.

- Jeg måtte se ut som en ballerina og ha samme holdning. Til slutt veide jeg 43 kg. Alt man så var bein. Det så motbydelig ut, men på bilder og på film så det fantastisk ut. Det tok meg fem måneder å miste vekten, men bare fem dager å gå opp igjen, sier hun til Live Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Spiser 6000 kalorier om dagen