Gikk opp 20 kilo etter rideulykke

- Jeg ønsket bare å dø, sier Hollywood-stjernen Sharon Stone.

VAKKER: Sharon Stone holder seg fantastisk godt til å være langt over 50 år. Men hun har ikke alltid følt seg like bra. Foto: FameFlynet
VAKKER: Sharon Stone holder seg fantastisk godt til å være langt over 50 år. Men hun har ikke alltid følt seg like bra. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Sharon Stone slo gjennom i filmen «Basic Instinct» i 1992 ble hun raskt et av Hollywoods største sex-symbol.

Neste måned fyller skuespilleren 56 år, og hun har fremdeles en kropp mange unge jenter misunner henne. Men Stone har ikke alltid vært like slank.

GJENNOMBRUDD: Sharon Stone ble for alvor kjent gjennom sin rolle i thrilleren «Basic Instinct» i 1992. Her i en scene sammen med Michael Douglas. Foto: Stella Pictures
GJENNOMBRUDD: Sharon Stone ble for alvor kjent gjennom sin rolle i thrilleren «Basic Instinct» i 1992. Her i en scene sammen med Michael Douglas. Foto: Stella Pictures Vis mer

For over 30 år siden havnet hun i en rideulykke som tvang henne til å begynne med ulike medisiner. Resultatet ble at hun raste opp i vekt, noe som knakk selvtilliten hennes fullstendig.

- Etter ulykken da jeg var 20 år fikk jeg kortison og la på meg rundt 20 kilo. Jeg lignet litt på Anna Nicole Smith, med en smal midje, store pupper og stor rumpe.

- Menn gikk berserk over den formfulle kroppen min, men selv ønsket jeg bare å dø. Jeg ble innadvent, forteller Sharon til Shape magazine, ifølge FemaleFirst.com.

Filmstjernen har tre adoptivsønner, men har vært singel siden det ble slutt med den 27 år yngre modellen Martin Mica (29) for ett år siden.

LES OGSÅ: Sharon Stone viste seg uten BH

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer