«Jakten på kjærligheten»- Tormod:

- Gikk noen runder med meg selv

«Jakten»-bonden søker kjærligheten på TV - for andre gang.

ERFAREN TV-DATER: Hestebonden Tormod Bakke er ikke fremmed for å finne kjærligheten på TV. Foto: MAFotografene
ERFAREN TV-DATER: Hestebonden Tormod Bakke er ikke fremmed for å finne kjærligheten på TV. Foto: MAFotografene Vis mer
Publisert

«Jakten på kjærligheten», med Gunnhild Dahlberg (47) i spissen som Kirsten giftekniv, er i gang med en ny sesong denne høsten.

I programmet skal et knippe håpefulle bønder og friere se om de finner lykken med hverandre.

Selv om det for mange trolig kan føles som man er på dypt vann når man tar med seg kamerateam på stevnemøte, er det imidlertid en av årets bønder som ikke er helt ukjent med å lete etter kjærligheten på skjermene.

«Jakten på kjærligheten» er for øvrig nominert til «Årets underholdningsprogram» under høstens Reality Awards.

NOMINERT: Sophie Elise Isachsen, Emilie Enger Mehl og Birk Ruud er blant de nominerte til «Årets deltaker» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Tormod Bakke Johnsen (61) var en av deltakerne man kunne se i «Jan Thomas søker drømmeprinsen». Selv om de romantiske følelsene lot vente på seg mellom hestebonden og kjendisstylisten, er Johnsen ved godt mot når han nå skal søke lykken på TV for andre gang.

- Jeg tar med meg den erfaringen inn i programmet. Jeg vet hvordan det er å være frier, og under denne prosessen har jeg tenkt mye på Jan Thomas. Jeg har fått en liten innsikt i hvordan han må ha hatt det underveis, for det er fryktelig vanskelig å skulle skuffe noen som har et genuint ønske om å bli bedre kjent med deg.

KRYPTISK: Har Emma Ellingsen fått seg en flørt? Hun svarer i hvert fall kryptisk. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

- Gikk noen runder med meg selv

Johnsen forklarer at det har vært viktig for han å ta med seg sine egne opplevelser inn i programmet.

Han erkjenner også at det er en svært følelsesladet prosess fra start til slutt, noe som førte til at han forsøkte å vise hensyn og skjønn til frierne som dukket opp på gården hans.

- De går jo gjerne litt utenfor komfortsonen sin ved å melde seg på, og det å skulle sende noen hjem når har tatt det steget, har vært en oppgave jeg slett ikke har tatt lett på.

Ble spurt for andre gang

Overfor Se og Hør kan Johnsen også avsløre at dette var andre gang han ble spurt om å delta i det folkekjære programmet, men det var først i år han følte seg klar for å delta.

- Den første forespørselen kom ganske rett etter at jeg hadde vært med på «Jan Thomas søker drømmeprinsen», så det ble et litt for kort opphold fra det ene til det andre for min del. Da forespørselen om å delta dukket opp igjen, gikk jeg faktisk noen runder med meg selv før jeg valgte å delta, men jeg er veldig glad jeg takket ja denne gangen.

Ikke redd for å ha kamera på slep

Hestebonden legger til at han slett ikke har hatt noen problemer med å ha kamera tett på kroppen når han søker etter kjærligheten, og forteller til Se og Hør at han ikke er nevneverdig bekymret for hvordan han blir fremstilt i programmet.

- Jeg tror det er lett å bli kjent med meg, men så har jeg heller ikke helt forholdt meg til at folk skal sitte hjemme og se på dette. Det blir jo litt annerledes når jeg tenker på det, sier TV-profilen lattermildt.

NOMINERT: Oliver Solberg, Silya Nymoen, Rikke Isaksen og flere har gitt seerne nervepirrende TV-øyeblikk - derfor er de nominert til «Årets å faen» på Reality Awards. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Nytt av året er at alle bøndene er med fra start til slutt, men det er ikke de eneste endringene som er gjort i årets sesong.

- Frierne får jo også en egen dag! Det gleder jeg meg til. Jeg er åpen for alt, og håper frierne tar meg med på noe som viser meg hvem de er. Jeg gruer meg ikke til noen ting, jeg bare gleder meg og jeg håper virkelig at folk kan glede seg med meg.

Johnsen legger heller ikke skjul på at det er mye som er følelsesladet og sårt som kommer til å dukke opp på skjermen i sesongen, men han heier på at ting som er vanskelig skal vises i sin helhet.

- Det er mye bedre å være åpen, spesielt når det gjelder vanskelige følelser. Stenger man det inne for lenge tror jeg det kan gå galt, mener hestebonden.

Reality Awards arrangeres i regi av Se og Hør, som eies av Aller Media.

ROMANSE: Vil noen finne tonen på «Skal vi danse 2022»? Vi spurte deltakerne. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards. Vis mer

LES OGSÅ: Disse er nominert til Årets romanse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer