Håvard Bakke:

Gikk nesten glipp av sønnens fødsel

Skuespiller Håvard Bakke ble far for tredje gang i januar, 20 år etter sitt andre barn ble født.

NYBAKT FAR: Håvard Bakke og kona Ida Holten Worsøe fikk sitt første barn sammen i januar. Foto: Anders Grønneberg
NYBAKT FAR: Håvard Bakke og kona Ida Holten Worsøe fikk sitt første barn sammen i januar. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

I 2013 falt Håvard Bakke (48) pladask for skuespillerkollega Ida Holten Worsøe (41). Året etter ble de forlovet, og i 2016 ga de hverandre sitt «ja».

I januar i år ble ekteparet foreldre for første gang sammen, til gutten Emil. Men fødselen gikk ikke helt udramatisk for seg kan Bakke avsløre til Østlendingen.

«Hotel Cæsar»-stjernen har to barn fra sitt forrige ekteskap, Thea (26) og Tiril (20). Dagen før den lille gutten ble født, kom den ene datteren hjem med coronasmitte

På det tidspunktet var Norge igjen preget av strenge coronarestriksjoner. Det bød derfor på utfordringer når den kommende pappaen skulle inn på fødestuen. For han ble ansett som nærkontakt.

- Vi hadde så vidt vært i samme etasje i noen minutter, så jeg skjønte med en gang at jeg ikke kunne være smittet. Men ifølge reglene skulle jeg da ikke få være med på fødselen.

Det var en spesiell tung beskjed å få siden det var konas første fødsel. Men jordmoren ble deres redning. Etter å ha tatt en coronatest hjemme kunne han hive seg i bilen og kjøre til sykehuset.

- Hun påpekte at siden jordmødrene kunne få teste seg inn på jobb, måtte en vordende far få teste seg inn på fødestuen også. Og slik ble det heldigvis, fortalte Bakke til Østlendingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer