Gikk ned tretten kilo i Paradise

Flere Paradise-deltakere fikk seg en overraskelse da de sjekket badevekta etter Mexico-oppholdet.

GIKK NED TILSAMMEN 13 KILO: «Paradise Hotel»-deltakerne tror mangel på trening er grunnen til at de tilsammen gikk ned 13 kilo under oppholdet på reality-hotellet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GIKK NED TILSAMMEN 13 KILO: «Paradise Hotel»-deltakerne tror mangel på trening er grunnen til at de tilsammen gikk ned 13 kilo under oppholdet på reality-hotellet. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Med fri tilgang på god mat og drikke, samt lange slaraffendager i sola i luksuriøse omgivelser i Mexico, skulle man kanskje tro at det var lett for «Paradise Hotel»-deltagerne å gå opp i vekt under realityoppholdet.

Men ifølge Torbjørn Stafford Barth (21) - som gjorde comeback på skandalehotellet onsdag - var det flere av deltakerne som fikk seg en overraskelse da de sjekket badevekta etter at innspillingen var ferdig.

- Jeg har gått ned seks kilo fra jeg gikk inn på Paradise og til nå. Det skyldes nok mest at jeg ikke fikk trent, sier den tidligere svært aktive fotballspilleren.


Niklas Vindel (24) har også opplevd å gå ned flere kilo, og beskriver treningsmulighetene på «Paradise Hotel» som «elendige».

- Jeg kjente ikke meg selv igjen da jeg kom hjem. Musklene bare forsvant. Jeg syntes jeg var blitt skikkelig dvask, nå jobber jeg hardt for å få tilbake kroppen før sommeren, sier han til Seher.no.

Emil Løvstad (22) beskriver armene sine som «pinglete» etter at han kom hjem fra «Paradise Hotel»:

- Jeg tror nesten alle guttene gikk ned, fordi de er vant til å trene mye. Selv pleier jeg å trene flere ganger i uken her hjemme i Norge.

Mens de fleste guttene gikk ned i vekt, opplevde noen av jentene det stikk motsatte

Thea Bråten Christensen (20) - som har kjæreste med Emil etter at de to kom tilbake til Norge - hevder imidlertid at hennes vektpil gikk stikk motsatt vei.

- Jeg gikk opp fire kilo. Jeg levde vel litt for godt der nede, hehe. Men kiloene er vekk nå, i god tid før strandsesongen, sier hun til Seher.no.


Victoria Norrman (20) hevder hennes vekt holdt seg uforandret under hele oppholdet, men Paradise-rivalen Stine-Marie Lothe Svendsen (21) opplevde det samme som gutta.

- Jeg gikk ned fire kilo, fordi jeg er vant til å trene veldig mye. Jeg merket det på kroppen mens jeg var der og skulle ønske det var bedre muligheter til å trene, sier hun.

Seher.no har snakket med flere av «Paradise Hotel»-deltakerne som har  vært med lenge i serien. Her er deres vekt-resultat i løpet av oppholdet:

Torbjørn Stafford Barth: Ned seks kilo
Emil Løvstad: Ned sju kilo
Niklas Vindel: - Har ikke sett på vekten, men det er flere kilo.
Stian Claudi Reinung: - Jeg vet ikke eksakt, men det er nok over tre kilo.
Victoria Norrman: Uforandret
Stine-Marie Lothe Svendsen: Ned fire kilo
Thea Bråten Christensen: Opp fire kilo

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Ble truet med utkastelse etter Paradise-sex