Gikk ned ti kilo i «Ingen grenser»

- Min far «skvatt til» da han skulle hente meg på flyplassen.

TØFF UTFORDRING: «Ingen grenser» ba på mange fysiske utfordringer for deltagerne. Her heier Bjarte Bø-Sande på Einar Angelsen, som prøver roferdighetene. Foto: NRK
TØFF UTFORDRING: «Ingen grenser» ba på mange fysiske utfordringer for deltagerne. Her heier Bjarte Bø-Sande på Einar Angelsen, som prøver roferdighetene. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:  Bjarte Bø-Sande (40) har denne vinteren vært en av denne vinterens store TV-vinnere sammen med de andre deltakerne i Lars Monsens serie «Ingen grenser».

Til VG sier Bjarte - som er svaksynt og døv - at ekspedisjonen sammen med andre handikappete førte til store endringer på kroppen hans.

40-åringen gikk nemlig nemlig ned hele ti kilo i vekt i løpet av den strabasiøse turen.

– Jeg gikk ned rundt ti kilo, noe jeg erveldig fornøyd med. Jeg husker fortsattat min far «skvatt til» da han skulle hente meg på flyplassen. Hankjente meg nesten ikke igjen, sier Bjarte til avisen.

Noen endring på singelstatusen har det imidlertid ikke blitt foreløpig.

– Det er ikke noe nytt å melde på kjærestefronten. Nå var det produsenten i «Ingen grenser» som var veldig giret på at jeg skulle snakke om at jeg ønsket meg dame, så det ble litt overdrevet. Men det er jo lov å håpe at man finner den rette en dag, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «Ingen grenser»-Fredrik har ikke snakket med faren på 20 år.