Julia Fox:

- Gikk ned syv kilo da jeg datet Kanye

Julia Fox deler detaljer fra forholdet med rapperen.

SLUTT: Virvelvind-romansen mellom Julia Fox og Kanye West fikk mye oppmerksomhet i pressen. Foto: J M Haedrich /SIPA/Shutterstock/NTB
SLUTT: Virvelvind-romansen mellom Julia Fox og Kanye West fikk mye oppmerksomhet i pressen. Foto: J M Haedrich /SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

På selveste Valentinsdagen brøt Kanye West (44) med skuespilleren Julia Fox (32) etter at de kun hadde vært kjærester i en måned.

Den intense romansen startet etter at de traff hverandre i Miami på nyttårsaften, og i etterkant hang de sammen som erteris. De troppet blant annet opp på en rekke fester og event sammen, samt at de flere ganger stilte opp på bilder - både hånd i hånd og kyssende.

Men like raskt som forholdet startet, så var det altså også over.

«Føltes som en film»

Nå åpner Fox opp om virvelvind romansen med Kim Kardashians (41) eksmann.

- Jeg prøvde mitt beste å få det til å fungere, men jeg har allerede et fullpakket liv. Hvordan skulle jeg klare å få denne store personligheten til å passe inn? Det var bare ikke bærekraftig, forteller hun til New York Times, ifølge Page Six og legger til:

BRYTER SAMMEN: Da Kim Kardashian snakket om Kanye i «Keeping up with the Kardashian» bryter hun sammen. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg gikk ned syv kilo i løpet av den måneden.

Mens duoen datet var det flere som spekulerte på om det hele var et PR-stunt. Selv innrømmer 32-åringen, som blant annet er kjent fra filmen «Uncut Gems», at bare elementer av forholdet var ekte.

- Det føltes definitivt som om jeg var kjæresten hans, men det føltes også som om jeg ble castet til en rolle om å være kjæresten hans. Og det var han som castet meg. Det var han som organiserte det hele. Det føltes som en film, sier hun, ifølge nettstedet.

Videre hevder Fox i intervjuet at det var hun som gjorde det slutt med rapperen. 32-åringen sier også at hun er takknemlig for tiden hun fikk sammen med «den ultimate stunt dronningen», som hun beskriver ham.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

- Se på det store bildet. Det var fantastisk for meg. Eksponeringen var uvurderlig, men jeg tror jeg til slutt vil overgå Kanye-fortellingen. Tro det eller ei, men Kanye er ikke det mest interessante som har hendt meg, understreker hun til Vanity Fair, ifølge Page Six.

Turbulent

Det var i februar i fjor at bomba kom om at Kim og Kanye skulle skilles etter nesten syv år som ektepar.

I starten virket det som om duoen klarte å samarbeide fint om barna North (8), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (2), men etter at Kim ble sammen med komikeren Pete Davidson (28), så har har forholdet tilspisset seg.

Rapperen har ved en rekke anledninger fyret løs med trusler mot Davidson i sosiale medier, mens han samtidig har tryglet ekskona om å ta ham tilbake.

NYTT PAR: Ny video hauser romanseryktene mellom Kim Kardashian og Pete Davidson . Video: Tiktok/ whoscanceled og @pete_davidson4 og «Saturday Night Live» Vis mer

Realitystjernen gikk derimot rettens vei for å bli erklært lovlig singel midt i de pågående og turbulente skilsmisseforhandlingene, og onsdag vant hun fram i høringen. Nå er hun omsider blitt erklært offisielt singel i rettslig forstand, samtidig som hun fjerner West som etternavn.

Siste nytt på Kanye-fronten er at han dater modellen Chaney Jones (24), som er slående lik Kim.

LES OGSÅ: Brudd: - Har det mye bedre nå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer