FERDIGSONET: Zahid Ali er ute av Hof fengsel - etter 60 dager bak lås og slå. Foto: SCANPIX
FERDIGSONET: Zahid Ali er ute av Hof fengsel - etter 60 dager bak lås og slå. Foto: SCANPIXVis mer

Gikk ned seks kilo i fengselet

- Men jeg vil ikke anbefale fengsel som noen god slankemetode, forteller Zahid Ali.

SEHER.NO: Søndag formiddag ble Zahid Ali (31) løslatt etter 60 dager bak lås og slå i Hof fengsel.

Det var om lag ett år siden at den populære komikeren kastet et ølglass på en annen gjest ved utestedet "Lace Pavilion" i Horten. Et halvt år senere ble han altså dømt til 60 dagers fengsel i Nordre Vestfold Tingrett.

- For meg har hele oppholdet vært utrolig lærerikt. Jeg har fått tenkt gjennom ting, og jeg har fått slappet av helt uten mobiltelefon. Tiden i fengselet var ikke så skummel som jeg hadde trodd på forhånd, sier han til VG.

Ali var først stasjonert i fengselets verksted for å spikre paller. Etter hvert ble han derimot satt til kjøkkentjeneste etter eget ønske.

- Jeg syntes det ble ensformig å være på verkstedet. På kjøkkenet fikk jeg derimot gjøre litt forskjellig, som å lage mat og vaske gulv. Måltidene på Hof var også et av flere høydepunkter, og flere av de innsatte spurte ofte etter oppskriftene.

På tross av kjøkkentjeneste - og at han var "omringet" av mat: Zahid Ali gikk ned seks kilo i løpet av de 60 dagene han satt inne.

- Jeg kuttet ut poteter og pasta. Men jeg vil ikke anbefale fengsel som noen god slankemetode altså, fleiper 31-åringen overfor avisen.

- Jeg begynte også å gå rundt på fengselsområdet hver dag, og etter hvert ble det en hel gjeng som fulgte etter. Slik holdt vi på i en til to timer hver eneste dag, sier han.

Etter påske er Zahid igjen aktuell på tv-skjermen. Denne gang i programmet "Sladder" på TVNorge - sammen med Øyvind Loven (40) og Tor Milde (55).

LES OGSÅ: Zahid Ali i fengsel