Brian Austin Green:

- Gikk ned rundt ti kilo

Åpner seg om en personlig kamp i nytt intervju.

DELER ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller om sykdommen i nytt intervju. Foto: Pa Photos / NTB
DELER ÅPENHJERTIG: Skuespilleren forteller om sykdommen i nytt intervju. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

«Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Austin Green (48) åpner seg i et nytt intervju med «Good Morning America», men denne gangen verken om skilsmisse eller filmroller.

Nå velger han å være åpen om en diagnose som har preget hverdagen, og som han beskriver som en «kamp».

BODY BIZARRE: I serien «Body Bizarre» møter vi mennesker med helt spesielle og mystiske sykdommer. Video: Rød Løper/Dplay Vis mer

- En skikkelig kamp

Til kanalen forteller skuespilleren at han sliter med tarmsykdommen Ulcerøs Kolitt, og hvordan det har påvirket helsen hans.

Green har med seg sin gravide kone i intervjuet, «Dancing With The Stars»-danseren Sharna Burgess (36), som sier hun ikke la merke til mannens diagnose før han raste ned i vekt.

- Jeg gikk ned rundt ti kilo, skyter Green inn.

Flere medier har omtalt saken, deriblant E! News og Aftonbladet.

BAR BAKKE: For noen år siden fikk Sarah Elise Kolpus en mystisk sykdom som endret livet hennes totalt. Vis mer

Ifølge Lommelegen er Ulcerøs Kolitt en kronisk tykktarmbetennelse som lager sår, og det finnes ingen kur. Symptomer kan være blodig, slimete avføring, men man kan også oppleve magesmerter, hyppig avføringstrang, vekttap og sykdomsfølelse.

Til tross for at 58-åringen aldri vil bli kvitt sykdommen, forteller han at han håndterer diagnosen ved å holde seg unna meieriprodukter og gluten.

VAR SYK: Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker, Yasmine San Miguel, fortalte om sykdommen som preget henne for noen år siden. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Så lenge jeg kan holde ting i systemet mitt som kroppen min ikke tror jeg forgifter den med, så kjemper den ikke tilbake, sa han, og la til:

- Jeg spiste mat og ... det var som om kroppen min ikke behandlet noe av det. Det er en skikkelig kamp.

Takket kona

Det var i midten av april Green først fortalte offentlig om diagnosen. Det gjorde han ved å dele en video på Instagram, etter at følgerne hadde lagt merke til at han hadde vært borte fra sosiale medier i flere uker.

I videoklippet forteller han at han slet i seks og en halv uke på grunn av sykdommen, som «ikke var veldig gøy». Videre takker han kona for støtten, og for at hun tok hånd om barna hans Journey (5), Bodhi (7) og Noah (9), som han har sammen med ekskona Megan Fox (36).

Green har også sønnen Kassius (19) med sin tidligere «Beverly Hills 90210»-kollega Vanessa Marcil (53).

Green og Fox holdt sammen i hele 16 år, og ti av dem som mann og kone, før skilsmissen ble et faktum i 2020.

SYK: Mens Shabana Rehman var å se i tvekamp på TV i «Farmen Kjendis» i vinter, var det en helt annen kamp hun måtte stå i på privaten. Nå åpner hun opp om sykdommen som har tatt over livet hennes. Video: Espen Solli/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Kjendisdatter nekter å skjule sykdommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer