FORLOVET?: Dette bildet, som David Hasselhoff selv la ut på Twitter, har fått fansen til å spekulere om han endelig har lykkes med å fri til kjæresten Hayley Roberts. Foto: Twitter
FORLOVET?: Dette bildet, som David Hasselhoff selv la ut på Twitter, har fått fansen til å spekulere om han endelig har lykkes med å fri til kjæresten Hayley Roberts. Foto: Twitter Vis mer

Gikk ned på kne i Sydney

TV-stjernen lot seg ikke stoppe av at kjæresten har sagt nei to ganger tidligere...

Publisert
SEHER.NO: Kjæresten til «Baywatch»-stjernen David Hasselhoff (59), Hayley Roberts (31), har tidligere avslått to frieri fra TV-stjernen med begrunnelsen at hun vil vente minst to år til før hun går til alters.

Men nå kan det se ut som om den britiske blondinen har ombestemt seg, etter at Hasselhoff gikk ned på kne for tredje gang ferieturen de to turtelduene for tiden tilbringer i Sydney, Australia.

Tirsdag la «The Hoff» ut et bilde seg av seg selv på kne foran kjæresten, etterfulgt av teksten «Prøvde meg igjen på toppen av Sydney harbour bridge».

Kort tid etterpå la han ut et nytt bilde av seg selv i het omfavnelse med kjæresten, under overskriften «Hva tror dere hun sa!?!?!»

Paret - som har vært sammen i ett år - har foreløpig ikke bekreftet eller avkreftet forlovelsesryktene.

David Hasselhoff har tidligere vært gift med skuespillerne Catherine Hickland og Pamela Bach, og har døtrene Taylor Ann og Hayley med sin andre kone.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Takker fyllevideoen for karriereløft

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer