Nick Jonas og Priyanka Chopra:

Gikk ned på kne første gang han møtte kona

Nick Jonas og Priyanka Chopra avslører detaljer om det mye omtalte forholdet.

NYGIFT: Nick Jonas og Priyanka Chopra giftet seg tidligere denne måneden. Nå har de gitt sitt første intervju som ektepar. Foto: NTB scanpix
NYGIFT: Nick Jonas og Priyanka Chopra giftet seg tidligere denne måneden. Nå har de gitt sitt første intervju som ektepar. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

1. desember meldte utenlandske medier, deriblant People, at popstjerna Nick Jonas (26) og skuespilleren Priyanka Chopra (36) omsider hadde gitt hverandre sine «ja» i Chopras hjemland, India.

I forkant av bryllupet var det knyttet store forventninger til bryllupet, som inneholdt to seremonier. En var på indisk vis, mens den andre var tradisjonelt amerikansk.

Både før og etter det storslagne bryllupet var mye oppmerksomhet rettet mot stjerneparet. Ikke bare var det aldersforskjellen flere hengte seg opp i, men mange hadde også en mening om at duoen gikk for fort fram i forholdet.

I mai ble det kjent at Jonas og Chopra hadde startet å date, og i august bekreftet stjerneparet forlovelse. Nå er de som nevnt også gift.

I et større intervju med Vogue avslører Chopra at Jonas fridde allerede første gang duoen møttes.

FEIRING: Nick og Priyanka feiret giftermålet i flere dager. Foto: NTB scanpix
FEIRING: Nick og Priyanka feiret giftermålet i flere dager. Foto: NTB scanpix Vis mer
FULL FEST: Både indiske og amerikanske tradisjoner fikk plass i det storslåtte bryllupet til Nick og Priyanka. Foto: NTB Scanpix
FULL FEST: Både indiske og amerikanske tradisjoner fikk plass i det storslåtte bryllupet til Nick og Priyanka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fridde ved første møte

Ifølge det nygifte paret fant «frieriet» sted 4. mars i fjor under Vanity Fair sin Oscar-fest, hele åtte måneder før det ble kjent at duoen datet, og omtrent ett og et halvt år før de avslørte at de var forlovet.

Til Vogue forteller Jonas at det var nettopp der de møtte hverandre for første gang. Iført en fløyelsdress sto Jonas i baren da han fikk øye på Chopra i en sort, fotsid kjole.

- Jeg satte ned drinken min, og satte meg ned på kne foran en hel haug med mennesker og sa «Du er ekte. Hvor har du vært hele livet mitt?», veldig høyt, forteller Jonas.

Deretter skal Jonas ha spurt om Chopra hadde tid til å ta en drink.

Det få vet, er at det nygifte paret hadde kjent hverandre lenge før dette. I flere måneder hadde de tekstet med hverandre, og hatt jevnlig kontakt.

Senere det året dukket de opp på flere arrangementer sammen uten at noen visste at det fantes en flørt mellom dem. De ble blant annet invitert til Met-gallaen av designeren Ralph Lauren, uten at han visste om deres allerede eksisterende flørt.

View this post on Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Derfor falt hun for Jonas

I det eksklusive intervjuet med Vogue forteller også Chopra om hva det var hun falt for ved Jonas.

Etter at flørten mellom dem hadde pågått en stund, møttes de for en date i Los Angeles. Under daten sa Jonas følgende: «Jeg elsker hvordan du ser på verden. Jeg elsker drivkraften du har».

- Som jente, har jeg aldri opplevd at en gutt har sagt at han liker ambisjonene mine. Det har alltid vært motsatt, forteller Chopra.

Som verdenskjent skuespiller og popartist har ekteparet en travel hverdag på hver sin måte. Det fører blant annet til at de ikke ser hverandre like ofte som de kanskje skulle ønske.

BRYLLUPSLOKALET: Nick og Priyanka giftet seg her på Taj Umaid Bhawan Palace. Foto: NTB Scanpix
BRYLLUPSLOKALET: Nick og Priyanka giftet seg her på Taj Umaid Bhawan Palace. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rett før bryllupet tidligere denne måneden hadde ikke paret sett hverandre på flere uker, før de møttes i India sammen med familiene deres. Hvorvidt paret vil få mer tid sammen nå enn tidligere, er foreløpig ikke kjent. Derimot har ingen av dem uttalt at de ønsker å trappe ned karrieremessig, og det er derfor å regne med at de er forberedt på en travel hverdag med mye reising.

Selve bryllupet fant sted på Taj Umaid Bhawan Palace i Jodhpur. Ifølge Harper's Bazaar var det hele 347 rom på det enorme palasset, noe som sørget for at de flere hundre gjestene hadde god plass å boltre seg på.

Ifølge People strålte bruden i en spesialdesignet Ralph Lauren-kjole, mens brudgommen var iført en dress fra samme designer. Paret utvekslet også gifteringer fra designeren Chopard.

Bruden uttalte til magasinet at det var spesielt å få dele to store bryllup med familie og venner i India.

- Det var mye tårer. Jeg klarte ikke å holde meg. Jeg tror jeg var både nervøs og redd, men så fort jeg så ansiktet hans innså jeg at jeg var i ferd med å ta den beste avgjørelsen i livet mitt, avslørte hun.

I INDIA: Det nygifte paret har tilbragt flere dager i India etter bryllupet. Her i New Delhi på onsdag. Foto: NTB Scanpix
I INDIA: Det nygifte paret har tilbragt flere dager i India etter bryllupet. Her i New Delhi på onsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Bekreftet ryktene

På sin Instagram-profil har Jonas lagt ut et bilde av seg selv og kona, hvor han blant annet uttrykker stor takknemlighet over bryllupshelgen. Ifølge Glamour var det hele 225 gjester som tok del i den storslåtte feiringa og på gjestelista var blant andre Jonas' brødre, Joe Jonas og Kevin Jonas.

De to stilte opp med hver sin partner, Joe med sin forlovede Sophie Turner og Kevin med kona Danielle Jonas.

Før bryllupet deltok de alle i en Puja-seremoni, som er et hinduistisk ritual før bryllup, ifølge US Weekly. Brudgommen var ikledd en indisk drakt for anledningen, mens Chopra strålte i en brodert sari.

SELVSKREVNE GJESTER: Joe Jonas sammen med sin forlovede Sophie Turner tok del i feiringa. Foto: NTB Scanpix
SELVSKREVNE GJESTER: Joe Jonas sammen med sin forlovede Sophie Turner tok del i feiringa. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da paret i august bekreftet at de hadde forlovet seg, hadde de i flere måneder måttet stå i regnet av spekulasjoner. På Instagram røpet Jonas og Chopra at de hadde valgt å ta forholdet et steg videre.

«Opptatt. Med hele hjertet og sjelen», skrev 36-åringen til bildet, mens musikerkjæresten stemte i:

«Kommende fru Jonas. Hjertet mitt. Min store kjærlighet», skriver han.

Nå, kort tid etter bryllupet, har skuespilleren blitt fru Jonas. I hvert fall om vi skal tro Instagram-profilen hennes. Der står det nemlig «Priyanka Chopra Jonas» i beskrivelsen.

Skuespilleren har tidligere avslørt til People at de ser fram til å dra på bryllupsreise sammen, men hvor de skal er foreløpig ikke kjent.

LES OGSÅ:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer