SLANKEKUR: Tommy Steine gikk ned hele ni kilo under innspillingen av kjendisutgaven av «71 grader nord». Her før (til venstre) og etter innspillingen.
SLANKEKUR: Tommy Steine gikk ned hele ni kilo under innspillingen av kjendisutgaven av «71 grader nord». Her før (til venstre) og etter innspillingen. Vis mer

- Gikk ned ni kilo på TV

«71 grader nord» var tidenes slankekur for Tommy Steine.

SEHER.NO:  Komikeren Tommy Steine (40) er en av deltagerne i årets kjendisutgave av «71 grader nord» på TVNorge.

Og overfor ukebladet Her og Nå avslører 40-åringen, som veide 120 kilo da innspillingen startet, at realityprogrammet var den reneste slankekur for han. Ifølge Steine gikk han nemlig ned hele ni kilo i løpet av tv-konkurransen.

- Jeg trodde ikke at det var mulig å bli så sliten. Det var helt sykt. Jeg gikk ned ni kilo på turen, men hadde vel litt å ta av fra før, sier han til ukebladet.

I mandagens episode kunne tv-seerne vitne at Steine fikk et panikkanfall da deltagerne skulle klatre over 400 meter opp en fjellvegg. Det hele endte med at han klamret seg fast i tauet og lå helt stille i frykt for å falle. 

Episoden var svært dramatisk, og ifølge med-deltager Harald Martin Brattbakk måtte Steine tilslutt få hjelp av Jan Fasting, som var sikkerhetsansvarlig, for å komme seg ned fra fjell-siden.
 
- Tommy klarte ikke gjøre noe, og bare klamret seg fast i tauet. Han var redd for at tauet ikke ville holde den 120 kilos kroppen. Etterpå måtte Jan Fasting lure ham ut av grepet, sa Brattbakk til Seher.no mandag.

Kjendisversjonen av "71 grader nord" ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han var ikke mottagelig for noe