Gikk ned ni kilo på to uker

- Jeg var så utmattet at jeg fantaserte om lammelår, sier den utstemte Robinson-deltageren Arvid Ari Mallaug.

FORBEREDT PÅ Å DRA HJEM: - Jeg hadde ikke mer å gi, sier Arvid Ari Mallaug om exiten fra «Robinsonekspedisjonen». Her står han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3
FORBEREDT PÅ Å DRA HJEM: - Jeg hadde ikke mer å gi, sier Arvid Ari Mallaug om exiten fra «Robinsonekspedisjonen». Her står han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Søndag ble Arvid Ari Mallaug fra Sortland fjerdemann til å forlate realityserien «Robinson-ekspedisjonen» på TV3. Men ifølge hovedpersonen selv kom ikke avskjeden i øyrådet som noen bombe.

Det harde og varme klimaet på Robinson-øya hadde nemlig slitt hardt på kroppen på 61 kg.

- Jeg har ekstremt høy forbrenning og raste derfor ned i vekt. På to og en halv uke gikk jeg ned ni kilo! Jeg hadde ikke noe krefter igjen og var helt utmattet.

- Derfor var det greit for meg å bli sendt hjem. Jeg var jo ikke til noe hjelp for laget i den tilstanden jeg var i, sier han til Seher.no.

Arvid Ari hevder at han følte stemningen mot ham snudde etter i øyrådet i forrige program, da Werner Solheim måtte forlate lag Nord.

- Selv om jeg var på øya i kun to uker, føler jeg at jeg fikk opplevelsen jeg kom for. Jeg hadde sagt til TV3 før innspillingen at jeg ikke regnet med at jeg kom til å kjempe om noen finaleplass.

Flere deltagere fra tidligere utgaver av «Robinsonekspedisjonen» har slitt med å få tilbake både energi og matchvekten etter opptakene.

Vel hjemme i Norge, brukte imidlertid ikke Arvid Ari lang tid på å spise seg opp.

- Jeg fikk tilbake kiloene på to uker. Jeg spiste tre middager om dagen og også kreatin. Det virket, og jeg kom kjapt tilbake til hektene, sier han til Seher.no.


Selv om Robinson-eventyret ble kortvarig, avviser han imidlertid ikke mulighetene for å bli med på mer reality-TV i fremtiden.

- Jeg er en ivrig hobbykokk, så hvis de lager en ny sesong, blir jeg gjerne med. Hvis jeg imponere, liker jeg for eksempel å lage surmelksmarinerte lammelår. Det er kjempegodt.

- På Robinson-øya var jeg så utmattet at jeg begynte å fantasere om lammelår. Kokos blir ikke det samme, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er veldig singel