FLOTT: Kate Hudson har alltid vært slank og veltrent, men nå har hun gått ned ytteligere ni kilo. Her er hun fotografert på Hawaii i februar. Foto: Stella Pictures
FLOTT: Kate Hudson har alltid vært slank og veltrent, men nå har hun gått ned ytteligere ni kilo. Her er hun fotografert på Hawaii i februar. Foto: Stella PicturesVis mer

Gikk ned ni kilo for filmrolle

Men filmskjønnheten fulgte ikke noen avansert diett...

SEHER.NO: Kate Hudson (30) har alltid hatt en kropp de fleste kvinner bare har kunnet drømme om, men i forkant av innspillingen til hennes nye film, måtte 30-åringen slanke seg.

I filmen "Earthbound" spiller Hudson en døende kvinne, og i den forbindelse ble hun nødt til å gå ned hele ni kilo, skriver Starpulse.

"Almost Famous"-skuespilleren hevder at hun ikke gikk på noen streng diett for å bli slankere, men droppet helt enkelt all alkohol.

- Jeg elsker å ta et glass vin. Jeg elsker tequila. Å være i New York i to uker uten å drikke - det er jeg ikke sikker på at jeg noen gang har gjort, sier Hudson i det siste nummeret av Elle, ifølge Starpulse.

Kate Hudson dater for tiden baseballstjernen Alex Rodriguez (33), og det har allerde blitt hevdet at paret planlegger giftemål.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: - Nå er de klare for bryllup