Sonja Thomassen (bak t.v.) måtte mandag forlate "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold. Her er de sammen med de tre gjenværende beilerne Anita Orvedal, Jeanette H. Richardsen, , Anita Orvedal Foto: TV 2
Sonja Thomassen (bak t.v.) måtte mandag forlate "Jakten på kjærligheten"-bonden Kristian Akervold. Her er de sammen med de tre gjenværende beilerne Anita Orvedal, Jeanette H. Richardsen, , Anita Orvedal Foto: TV 2Vis mer

Gikk ned fire kilo på TV

- Jeg vurderte å trekke meg flere ganger fordi det var så fysisk og psykisk tøft, sier "Jakten"-frieren.

VIDEO: Se hvordan Sonja taklet sine første dager i "Jakten på kjærligheten" nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Sonja Thomassen (30) forlot søndag "Jakten på kjærligheten" med et smil etter at hun ble vraket av bonden Kristian Akervold.

- Jeg syntes det var helt greit å dra hjem nå, siden jeg ikke følte vi fikk nok tid sammen. Jeg følte også etter hvert at Kristian fikk et ekstra godt øye til en annen dame enn meg, sier hun, uten å navngi konkurrenten, til Seher.no.

I tillegg til den korte tiden med Kristian, hevder Sonja - som ble påmeldt av en venninne - at hun ble overrasket over hvor fysisk og psykisk slitsom innspillingen av "Jakten på kjærligheten" var.

Lange dager
- Det er ofte 12-timers dager og man blir mye alene mens man venter. Ikke kan man ringe venner heller, for det er jo en hemmelighet det man driver med, det var en stor utfordring for meg som er ei skikkelig skravlebøtte.

I tillegg til å føle seg sliten, gikk Sonja også ned i vekt i løpet av innspillingen.

- Jeg tror jeg gikk ned fire kilo. Det var sånn at buksene hang og slang. Og midt oppi ventingen og styret med kameraene skal man prøve å finne ut om det er noen følelser...

- Jeg var nære ved å trekke meg flere ganger, fordi det var en skikkelig følelsesmessig berg- og dalbane. Opp og ned hele tiden. Jeg trodde ikke det skulle være så intenst, sier hun til Seher.no.

Sonja - som har datteren Tomine (3) fra et tidligere forhold - angrer likevel ikke på at hun sa ja til å bli med på kjærlighetsprogrammet.

- Da venninnen min sa hun hadde meldt meg på, så jeg Kristian for første gang på nett-TV. Jeg synes han er en kjekk kar, så jeg måtte jo bare prøve. Men etter å ha blitt kjent med ham, føler jeg at han er litt mer traust enn meg. I tillegg begynte jeg å tenke på om jeg virkelig var klar for å flytte til Flå med datteren min, sier hun.

Svarer ikke på meldinger
Sonja - som til daglig arbeider som frisør i Drammen - avslører at hun har fått mange gode venninner blant de andre beilerne, og har i tillegg selv fått mange frierbrev selv på epost og SMS.

- Jeg har fortsatt god kontakt med mange av jentene fra "Jakten på kjærligheten", men meldinger og epost svarer jeg ikke på. Jeg blir også gjenkjent av mange når jeg er i byen. For meg som er så dårlig på å holde hemmeligheter, er det deilig å slippe å gå vekk når spørsmålene kommer.

Hun tror ikke hun kommer til å prøve seg på noe nytt sjekke-program for å finne mannen i sitt liv.

- Nei, jeg tror ikke jeg skal bli med i noe mer. Nå ser jeg kun fram til å kunne ta meg en tur på byen uten å måtte tenke på at jeg må passe på hva jeg sier, ler hun.

Bonden Calle Breen sendte mandag hjem Ann Maygret Bartnes, Clas Kvisler sendte hjem Ellsif Muller, mens Jan Erik Kjær sendte hjem beileren Bjørn Stian Johannessen.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Vet ikke om vi hadde taklet det

Se hvordan Sonja taklet sine første dager i "Jakten på kjærligheten" her:

[obj:media:7985]