Gikk ned 9 kilo på 20 dager

- Vekten er mitt livs tøffeste kamp, sier realitystjernen Khloe Kardashian.

- JEG SER MASSIV UT VED SIDEN AV DEM: Khloe Kardashian (til venstre) sier til Life & Style at høydeforskjellen mellom henne og hennes søstre Kim (t.h) og Kourtney, fører til at hun føler hun ser tykk ut når de er på TV sammen. Foto: Stella Pictures
- JEG SER MASSIV UT VED SIDEN AV DEM: Khloe Kardashian (til venstre) sier til Life & Style at høydeforskjellen mellom henne og hennes søstre Kim (t.h) og Kourtney, fører til at hun føler hun ser tykk ut når de er på TV sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-stjernen Khloe Kardashian (27) - som sammen med sine søstre Kim og Kourtney har gjort stor suksess med realityserien «Keeping up with the Kardashians» - har helt siden hun var liten slitt med selvfølelsen på grunn av vekten.

Nå har Khloe - som er gift med NBA-spilleren Lamar Odom - satt seg selv på et hardt treningsprogram for å gå ned i vekt, og til bladet Life & Style sier hun at det har gitt umiddelbare resultater.

SISTE SJANSE! STEM PÅ «ÅRETS TV-NAVN» OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Treningen - som har foregått sammen med ektemannen og hans personlige trener - har ifølge Khloe ført til at hun har gått ned 9 kilo på 20 dager.

- Vekten er mitt livs tøffeste kamp. Det er ikke det viktigste, men det gjør meg deprimert noen ganger, sier hun til bladet.

Khloe sier at en av grunnene til at hun ofte har følt seg usikker på vekten, er at hun med sine 1,78 meter er høyere enn sine berømte søstre.

- De er 1,52 og 1,57, så jeg ser massiv ut ved siden av dem. Alle forventer at jeg er over 2,5 meter og veier rundt 100 kilo når de møter meg, sier hun til Life & Style.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Mamma kalte meg feit

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer