TØFF TUR: I mandagens episode må kjendisdeltagerne i «71 Grader Nord» ut i en tøff kajakk-tur, hvor det etterhvert blåser opp til storm. Fra venstre:  Lars Barmen, Stig Kjos og Kristin Krohn Devold.  Foto: TVNorge
TØFF TUR: I mandagens episode må kjendisdeltagerne i «71 Grader Nord» ut i en tøff kajakk-tur, hvor det etterhvert blåser opp til storm. Fra venstre: Lars Barmen, Stig Kjos og Kristin Krohn Devold. Foto: TVNorge Vis mer

Gikk ned 7 kilo under tv-innspilling

- Jeg var som den reneste Duracell-kaninen.

SEHER.NO: Mandag viser TVNorge den åttende episoden av kjendisutgaven av «71 Grader Nord».

Og dersom de fem gjenværende deltagerne trodde de skulle få en enkel tur resten av veien til Nordkapp, ja, da tok de skammelig feil.


I det som er den tredje-siste episoden av programmet må nemlig kjendisene gjennom deres kanskje tøffeste utfordringer hittil, deriblant en nervepirrende kajakk-tur i kraftig storm.

Ifølge tv-kokk Lars Barmen (46) var mandagens oppgaver noe av det tøffeste han har gjort i konkurransen så langt. 

- Det var helt jævlig tøft. Skikkelig beinhardt rett og slett, humrer han til Seher.no.

46-åringen har klart seg bra i konkurransen så langt, til tross for at flere av de andre deltagerne er tidligere toppidrettsutøvere. Og i motsetning til mange av dem som har røket ut, hevder tv-kokken at han var fullt klar over hva han takket ja til, da han ble spurt om å være med i programmet.

- Jeg var egentlig ganske godt forberedt. Jeg har jo gjort veldig mye forskjellige før. Litt av alt liksom. Og jeg har mye utstyr. Jeg har vel egentlig kanskje en middels bra sportsbutikk hjemme, forteller han lattermildt.
 
Selv om han var godt forberedt, innrømmer imidlertid Barmen at det var en beinhard tur, særlig fysisk.

Og i likhet med komiker Tommy Steine, som røk ut av programmet i forrige måned, gikk også tv-kokken ned mange kilo under innspillingen. 
 
- Jeg gikk faktisk ned syv kilo og kom i mye bedre form. Jeg hadde trent litt på sommeren før innspillingen, og bak huset så har jeg en fjelltopp på om lag 550 meter som jeg pleide å gå opp. Da jeg kom tilbake fra innspillingen tok jeg ruta opp, og da var jeg som den reneste Duracell-kaninen. Jeg kunne gjerne gått opp igjen, humrer han til Seher.no.

Måtte du investere i en helt ny garderobe når du kom hjem da?

- Hehe, nei, jeg har masse variabelt i skapet jeg vet du, sier han, og innrømmer samtidig at han ikke har klart å holde formen på samme nivå som det var etter at programmet var over.

- Nei, det har jeg ikke klart akkurat. Men jeg går masse da, sånn fire, fem timer i uka. Så det hjelper jo..

Etter den tunge padleturen i starten av mandagens episode, må kjendisene gjennom en krevende frikortkonkurranse, som går ut på å kjøre hundespann.

To av deltagerne må deretter ut i en kald, våt og steinhard duell på et kystvakt skip, hvor taperen tilslutt må pakke sekken og reise hjem.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:
- La ikke vekt på å ta hensyn til meg