Gikk ned 46 kilo etter TV-suksessen

Realitystjernen June Shannon verken trente eller slanket seg, men raste ned i vekt.

NY FIGUR: June Shannon viste frem sin nye figur da hun poserte på den røde løperen under GLAAD Awards i forrige uke. Honey Boo Boos mor har gått ned nesten 50 kilo.  Foto: All Over Press
NY FIGUR: June Shannon viste frem sin nye figur da hun poserte på den røde løperen under GLAAD Awards i forrige uke. Honey Boo Boos mor har gått ned nesten 50 kilo. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: I forrige uke inntok «Honey Boo Boo» norske TV-skjermer da det amerikanske realityfenomenet hadde premiere på TLC Norge. 

I USA er hele den unike familien for lengst store stjerner, og nylig viste familiens overhode June «Mama» Shannon (33) seg på den røde løperen. Firebarnsmoren er ikke akkurat kjent som et glansbilde i serien. Hun sminker seg svært sjeldent og steller ikke det grå håret sitt. Shannon er overvektig og kler seg helst i komfortable klær som store t-skjorter og joggebukser.  

På GLAAD-awards var hun nesten ikke til å kjenne igjen. Stjernen hadde farget håret blond, sminket seg og strålte i en sort kjole.

I tillegg har Shannon slanket seg den siste tiden og har gått ned over 46 kilo. Sommeren 2011 veide hun ifølge TMZ rundt 165 kilo, men har siden seriens suksess rast ned i vekt.  

Shannon har fortalt at hun ikke skjønner hvorfor hun går ned i vekt. Hun verken trener eller slanker seg, men har fått mye mer å gjøre etter at realityserien ble en stor suksess. 

- Jeg har ikke lagt meg under kniven. Ingen slankepiller og jeg har ikke trent i det hele tatt. Men jeg har vært mer aktiv på grunn av showet. Jeg løper rundt til nye steder, og det gir resultater, sier hun til nettsiden TMZ.  

Mama June har tidligere fortalt at bingo er hennes favorittsport.  
 
- Når du er veldig overvektig går man lett ned i vekt. Hun kan forbrenne over 2000 kalorier om dagen bare ved å komme ut av komfortsonen sin ut av sofaen, sier trener Gary Trock til ABC News. 

Shannon selv kaller seg «Beautimous», en sammensetning av ordene «beautiful» og «enormous».  

Se «Honey Boo Boo Child» på TLC Norge onsdag kveld kl. 22.00. 

 
LES OGSÅ: - Noen vil sikkert si at dette er vanvittig