Gikk ned 43 kilo på ett år

- Jeg endte opp med å se syk ut, forteller «Farmen»-deltageren.

SLANK OG BLID: Kim Sondre Krantz Hagen trenger neppe å frykte at TV-formatet gjør ham ti kilo tyngre - «Farmen»-deltageren slanket seg nemlig tifoldige kilo på starten av 2000-tallet og har i dag funnet sin matchvekt.  Foto: TV2
SLANK OG BLID: Kim Sondre Krantz Hagen trenger neppe å frykte at TV-formatet gjør ham ti kilo tyngre - «Farmen»-deltageren slanket seg nemlig tifoldige kilo på starten av 2000-tallet og har i dag funnet sin matchvekt. Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO: Lørdag måtte Kim Sondre Krantz Hagen (28) forlate «Farmen» etter å ha tapt i tvekamp mot Tommy Rodahl (47).

Også romansen med den søte deltageren Kristin Glück Evensen (31) har tatt slutt, men Kim Sondre kan i det minste fryde seg over å ha vunnet en annen og viktigere kamp - nemlig mot kiloene. For i tenårene slet han med overvekt - og på det meste veide han 121 kilo.

- Jeg hadde dårlig selvtillitt, og komplekser for kroppen min. Til slutt kom jeg til et punkt der jeg var nødt til å endre livsstil, forteller han til Se og Hør.
 
Kim Sondre jobbet på den tiden på et gatekjøkken hjemme i Leknes i Nordland, så det ble gjerne pommes frites og annen «junk food» til middag hver dag. Og vel hjemme fra jobb koste han seg med brus og godteri mens han så på TV. De usunne vanene fikk imidlertid dårligere grobunn da han flyttet til Oslo i 2001 for å jobbe som kokkelærling.
 
- I Oslo fikk jeg kolleger og venner som trente, og jeg fikk tilbud om å være med. Når man er så feit, er det vanskelig å komme i gang. Det var tøft å gå inn på et treningssenter der alle så veldig bra ut, innrømmer han overfor Se og Hør.

Men sifrene på badevekta begynte likevel å krype nedover, siden Kim Sondre kuttet ut brus, godteri og potetgull - og begynte å trene jevnlig. De usunne snacksvarene ble erstattet med faste måltider og normale porsjonsstørrelser. På det minste veide han faktisk kun 78 kilo - hele 43 kilo mindre enn før han begynte slankingen!

- Da så jeg syk ut. I dag har jeg gått opp til 91 kilo, men er fortsatt fornøyd med kroppen min, understreker 28-åringen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Halvparten av «Farmen»-deltagerne forsvinner