«Gift ved første blikk»-profil Marius Kristiansen:

Gikk ned 40 kilo: - To forskjellige personer

Tok grep før TV-deltakelsen.

EKSPAR: Marius Kristiansen og Bjørn Petterson giftet seg på TV. Nå forteller førstnevnte om den drastiske livsstilsendringen. Foto: Christina Aakervik / Warner Bros / Discovery+
EKSPAR: Marius Kristiansen og Bjørn Petterson giftet seg på TV. Nå forteller førstnevnte om den drastiske livsstilsendringen. Foto: Christina Aakervik / Warner Bros / Discovery+ Vis mer
Publisert

Denne våren har TV-seerne blitt bedre kjent med deltakerne i Discovery+-serien «Gift ved første blikk». I sesongfinalen kom det frem at det bare var ett av årets deltakerpar som valgte veien videre med hverandre, mens de resterende parene dro hver til sitt.

Marius Kristiansen (31) var en av dem som tok sjansen og giftet seg med Bjørn Petterson på TV. Se og Hør har tidligere skrevet om at duoen faktisk hadde møtt hverandre året før deltakelsen, men at dette ikke var utslagsgivende for at det skulle bli de to.

Nå forteller Kristiansen at han tok grep før han takket ja til deltakelsen i realityprogrammet.

- Nesten bare søtsaker og kaker

Han gikk nemlig ned 40 kilo i forkant av deltakelsen.

- Det er riktig. Jeg gikk ned 30 kilo ved hjelp av personlig trener, og ytterligere ti kilo på egen hånd. Mange tror jeg tuller, men jeg var ofte opp i 7000 kalorier om dagen og det var nesten bare søtsaker og mat som ikke er spesielt bra for kroppen som jeg puttet i meg, innrømmer TV-profilen.

Kristiansen forklarer at det var en personlig trener i Ålesund som kom i kontakt med han via Instagram. Treneren trengte et «bra utgangspunkt» til et livsstilsendringsprosjekt som skulle vare i ti uker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer