Gikk ned 40 kilo før Robinson

- Jeg bestemte meg for å legge om livet da jeg ble singel.

FØR OG NÅ: Østfold-jenta Beatrice Bærem gikk ned 40 kg før hun satte seg på flyet til årets Robinson-innspilling på Fillippinene. Foto: Privat/TV3
FØR OG NÅ: Østfold-jenta Beatrice Bærem gikk ned 40 kg før hun satte seg på flyet til årets Robinson-innspilling på Fillippinene. Foto: Privat/TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det harde livet på Robinson-øya i ekstrem varme og på mager diett, har ført til at flere tidligere deltakere har rast ned i vekt i løpet av sitt realityopphold.

Men for Østfold-jenta Beatrice Bærem ble vekttapet på øya ingenting mot forandringen hun gjennomgikk før innspillingen startet.

Før opptakene til årets Robinsonekspedisjon begynte, hadde 23-åringen allerede gått ned 40 kg, i løpet av 14 måneder!

- Jeg bestemte meg for å legge om livet etter at jeg ble singel for litt over ett år siden. Jeg er 1,80 høy, og veide 98 kg, og fant ut at jeg ville ned i vekt.

- Jeg bestemte meg for å trene mer og spise sunnere, og det hjalp. Nå veier jeg 58 kg, sier Beatrice, som til daglig bor i Sarpsborg, stolt til Seher.no.

Trente både styrke og kondisjon

Beatrice hevder hun benyttet seg både av sitt treningssenter, joggeturer og flere turer i slalåmøypene om vinteren for å komme i form, samtidig som hun kuttet ned på godteri og annen usunn mat.

Men hun hevder hun ikke er blitt noen helsefanatiker.

- Jeg spiser egentlig alt jeg vil, blant annet brød, ris og pasta, men da er det fullkornsvarianten. Også unner jeg meg fortsatt litt godteri eller en sjokolade hvis jeg har lyst på det, men kun i helgen.

Fant kjærligheten
Tre måneder inn i slankekuren kunne Beatrice også glede seg over at hun møtte en ny gutt, som hun i dag er samboer med.

Hun er imidlertid ikke redd for at hun igjen skal opp i vekt, nå som hun er i et nytt forhold.

- Før var det mye jo-jo slanking, men nå har jeg holdt på så lenge at jeg føler jeg har klart å endre livsstil permanent. Det er også hyggelig å høre komplienter fra andre som er imponert over det jeg har fått til, sier hun til Seher.no.

Hvordan det går med henne i årets Robinsonekspedisjon er foreløpig hemmelig, men Beatrice avslører at hun ikke er sikker på om hun ville stilt opp igjen, hvis hun hadde fått tilbudet.

- Jeg følte jeg klarte meg bra, matmangelen var ikke noe problem. Men jeg trodde ikke det skulle være så mye dødtid på forhånd. Det ble veldig mye venting mellom opptakene, sier hun til Seher.no.

«Robinsonekspedisjonen» har premiere 4. september kl. 21 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er årets Robinson-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer