Gikk ned 36 kilo på to år

Da Stephen Ackles ikke lenger kunne knyte skolissene måtte noe gjøres.

NY UTGAVE: Stephen Ackles la om kostholdet og begynte å trene. I løpet av de siste to årene har han gått ned 36 kilo.  Foto: Stella Pictures
NY UTGAVE: Stephen Ackles la om kostholdet og begynte å trene. I løpet av de siste to årene har han gått ned 36 kilo. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stephen Ackles (46) har vært en folkekjær artist de siste 32 årene, men for to år siden var han nær ved å gi opp etter uttalige opptredner på brune puber. Da fikk Ackles ny, nederlandsk manager som ba ham gå ned i vekt for å forbedre livskvaliteten og psyken.
 
- Jeg har alltid vært en jojo-slanker. Da jeg traff min nye manager for to og et halvt år siden fikk jeg beskjed om å gå ned i vekt umiddelbart, sier Ackles til VG. 

46-åringen begynte å trene to ganger om dagen, passer på kostholdet og drikker mindre enn han pleide. Det har ført til resultater for sangeren som har gått ned hele 36 kilo de siste to årene.

I dag har Ackles fått livsgnisten tilbake og har igjen glede av å stå på scenen. Han er aktuell med den nye singelen «Love is Cruel», og til våren kommer han med ny plate. 

Artisten har kommet langt på den korte tiden.

- Når du ikke kan gå med lissesko, fordi du ikke klarer å knyte dem så er det ganske flaut. Jeg så og hørtes ut som en elefant på scenen. Med øredobbene mine så jeg ut som en spansk tyrefekter, men det var ikke mye matador igjen.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble ranet med kniv i Oslo  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer