Gikk ned 30 kilo

Filmstjernen Chris Pratt var nesten ikke til å kjenne igen på «Guardians of the Galaxy»-premieren.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:  Mandag var det premiere i Hollywood på sci-fi-filmen  «Guardians of The Galaxy».

Kjekkasen Chris Pratt (35) spiller den amerikanske piloten Peter Quill, og måtte trene knallhardt i seks måneder, for å komme i form til rollen.

Det har tydeligvis lønt seg, for på premieren så skuespilleren bedre ut en noensinne. Med ny sveis, solbrun hud og en flott dress, så han ut som en ekte Hollywood-kjekkas.

Han er for mange kjent som Andy Dwyer i «Parks And Recreation», hvor han spilte en smålubben  og uintelligent fyr. Da serien gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjør nå.

Han fortalte til UK Glamour at han blir tatt mer seriøst nå som han ser bedre ut.

- Da jeg spilte i «Zero Dark Thirthy» var jeg i god form og fikk merke at jeg ble tatt mer seriøst som hovedrolleinnehaver, så jeg tenkte jeg skulle fortsette med det, skriver today.com.

Pratt har vært gift med skuespiller Anna Faris i fem år, og på de fleste bilder fra den røde løperen, kan man se henne kikke beundrende på ektemannen.

- Hvem vet, kanskje dette er den siste filmen jeg er topptrent i, også blir jeg feit igjen. Det hadde kona mi likt, i hvertfall. Hun liker at jeg er feit, sa han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer