Gikk ned 30 kilo

Filmstjernen Chris Pratt var nesten ikke til å kjenne igen på «Guardians of the Galaxy»-premieren.

SEOGHØR.NO:  Mandag var det premiere i Hollywood på sci-fi-filmen  «Guardians of The Galaxy».

Kjekkasen Chris Pratt (35) spiller den amerikanske piloten Peter Quill, og måtte trene knallhardt i seks måneder, for å komme i form til rollen.

Det har tydeligvis lønt seg, for på premieren så skuespilleren bedre ut en noensinne. Med ny sveis, solbrun hud og en flott dress, så han ut som en ekte Hollywood-kjekkas.

Han er for mange kjent som Andy Dwyer i «Parks And Recreation», hvor han spilte en smålubben  og uintelligent fyr. Da serien gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjør nå.

Han fortalte til UK Glamour at han blir tatt mer seriøst nå som han ser bedre ut.

FØR OG ETTER: Chris Pratt har forandret seg drastist de siste årene. Bildet til venstre er fra mandag, og bildet til høyre er fra 2009.
FØR OG ETTER: Chris Pratt har forandret seg drastist de siste årene. Bildet til venstre er fra mandag, og bildet til høyre er fra 2009. Vis mer

- Da jeg spilte i «Zero Dark Thirthy» var jeg i god form og fikk merke at jeg ble tatt mer seriøst som hovedrolleinnehaver, så jeg tenkte jeg skulle fortsette med det, skriver today.com.

Pratt har vært gift med skuespiller Anna Faris i fem år, og på de fleste bilder fra den røde løperen, kan man se henne kikke beundrende på ektemannen.

- Hvem vet, kanskje dette er den siste filmen jeg er topptrent i, også blir jeg feit igjen. Det hadde kona mi likt, i hvertfall. Hun liker at jeg er feit, sa han.

HOLDER SAMMEN: Anna Faris og Chris Pratt har vært gift i fem år.  Foto: Stella Pictures
HOLDER SAMMEN: Anna Faris og Chris Pratt har vært gift i fem år. Foto: Stella Pictures Vis mer

«Guardians of The Galaxy» får norsk premiere 1.august, og Pratt blir også å se i «Jurrassic Wolrd» neste sommer.

- De trente magemusklene mine bør være nok til at filmen blir en suksess, spøkte han.

Da han trente til «Guardians of The Galaxy» i fjor, la han ut et skrytebildet på Instagram. Skuespilleren var tydelig stolt av sin flotte fysikk, og det med god grunn.


- Seks måneder, ingen øl, skriver Pratt under bildet der han poserer i bar overkropp.

Han skriver at han synes det er teit å legge ut bildet, men understreker at det var broren som overbeviste ham om å vise frem sin nye kropp.

Også tidligere har Pratt gått opp og ned i vekt. I fjor var han i god form da han spilte rollen som marinejeger i «Zero Dark Thirty», senere la han på seg flere kilo til rollen i filmen «The Delivery Man».

FØR: Stjernen Chris Pratt veide betraktelig mer for få år siden.  Foto: STELLA PICTURES
FØR: Stjernen Chris Pratt veide betraktelig mer for få år siden. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Det er ikke uvanlig at skuespillere endrer kroppsfasong før en filmrolle. Nylig veide Jared Leto bare 52 kilo da han spilte en HIV-positiv transvestitt i «The Dallas Buyer's Club».

Matthew McConaughey gikk ned for å spille i den samme filmen, etter å ha trent seg opp til strippefilmen «Magic Mike». Anne Hathaway spiste ikke på 13 dager før rollen i «Les Miserables».

Rapperen 50 Cent var sykelig tynn før rollen som kreftpasient, og Christian Bale forvandlet seg tilsammen 100 kilo for ulike roller.