Gikk ned 30 kilo etter fødselen

Ciara la ut bildebevis på Instagram.

FRA BABYLYKKE TIL BRUDD: I mai ble artistparet Ciara og Future foreldre til sønnen Future Zahir Wilburn, men bare tre måneder senere kom sjokknyheten om at rapperen hadde vært utro mot forloveden. Nå er bruddet et faktum. Foto: All Over Press
FRA BABYLYKKE TIL BRUDD: I mai ble artistparet Ciara og Future foreldre til sønnen Future Zahir Wilburn, men bare tre måneder senere kom sjokknyheten om at rapperen hadde vært utro mot forloveden. Nå er bruddet et faktum. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken la artist Ciara Harris (28) ut flere undertøysbilder av seg selv på den sosiale bildedelingstjenesten Instagram, for å feire at hun nå er blitt kvitt babyvekten hun la på seg under svangerskapet med sønnen Future Zahir Wilburn.

«Jeg er så stolt over at jeg fire måneder etter at jeg fødte en fire kilo tung baby kan rocke Calvin Klein-undertøyet mitt igjen», skriver hun til det ene undertøysbildet:

Wczytywanie

I feel so proud to say that 4 months after delivering a 9 lbs. 10 oz. baby, I can finally rock My Calvin's! #mycalvins

Zobacz w Instagramie

Til bilde nummer to skriver hun:

«Etter at jeg fødte sønnen min føler jeg at det ikke er noe jeg ikke kan gjennomføre. Jeg føler at jeg kan erobre verden! #ANewMe #NewMusic. Så stolt av at jeg kan rocke #mycalvins 30 kilo senere!!».

BABYSKATT: I mai ble artistparet Ciara og Future foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Future Zahir Wilburn.  Foto: Stella Pictures
BABYSKATT: I mai ble artistparet Ciara og Future foreldre til en liten gutt, som fikk navnet Future Zahir Wilburn. Foto: Stella Pictures Vis mer

Forloveden var utro

I begynnelsen av august fortalte hun til UsMagazine at hun har ligget i hardtrening for å bli kvitt babyvekten:

- Man går fra mamma-gymmen hjemme til det ekte treningsstudioet, og så går man tilbake til scenen. For meg handler det ikke bare om å komme tilbake til den formen jeg var i før fødselen, men også å ta det hele et steg videre. Jeg vil være en av de mødrene - og kvinnene - som, når man ser tilbake, alltid var fokusert. Det er viktig å ha fokus på premien.

Den lille gutten så dagens lys i mai, men bare tre måneder senere kom sjokknyheten om at rapperpappa Nayvadius «Future» Wilburn (30) hadde vært utro mot den nybakte mammaen.

Dermed ble forlovelsen, som de to inngikk på Ciaras bursdag i oktober i fjor, brutt.

LES OGSÅ: Slik ble Kim Kardashian kvitt babyvekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer