Gikk ned 3 kilo på én uke

Superstjernen sverget til en noe spesiell diett før filminnspilling.

HOLDER KOKEN: Jennifer Aniston er bevisst på hva hun putter i seg, og det vises. Her er hun i en ny reklame for parfymen "Lovalie".  Foto: Stella Pictures
HOLDER KOKEN: Jennifer Aniston er bevisst på hva hun putter i seg, og det vises. Her er hun i en ny reklame for parfymen "Lovalie". Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Friends»-stjernen Jennifer Aniston har rukket å fylle 41 år, men har en kropp de fleste kvinner misunner henne.

Hennes flotte figur kommer imidlertid ikke gratis, og nå avslører flere kjendisnettsteder det som angivelig skal være hemmeligheten bak stjernens slanke figur.

Skuespilleren skal ifølge Daily Mail ha gått ned tre kilo på én uke med en ny diett i form av babymat. Dietten fungerer slik at man erstatter flere måltider med små måltider i puré-form.

Det skal ha vært skuespillernens personlige trener, Tracy Anderson, som skal ha anbefalt kuren Aniston å gjennomføre kuren før innspillingen av hennes nye film "Just Go With It".

- Jeg utviklet en renselseskur hvor man fremdeles kan spise og det er mye puré-mat. Jeg var veldig påpasselig med maten jeg puttet i dietten, forklarer Anderson.

Kuren inneholder også fruktsmoothies, havregrøt, pære med kanel, supper, magert kjøtt og grønnsaker.

Aniston har tidligere avslørt at hun holder seg så ung ved å trene og spise sunt.

- Jeg sulter meg ikke på en ekstrem måte. Man tar ikke kaffen, melkeproduktene eller vinglasset vekk fra meg, da ville jeg blitt knust. Mitt råd: Bare slutt med å spise dritt hver eneste dag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Hun er patetisk