Gikk ned 23 kilo

Slik fikk Kelly Osbourne ny figur.

FØR OG NÅ: Kelly Osbourne har rast ned i vekt de siste årene. Sommeren 2007 var stjernen betraktelig større enn hun er i dag.  Foto: Stella Pictures/All Over
FØR OG NÅ: Kelly Osbourne har rast ned i vekt de siste årene. Sommeren 2007 var stjernen betraktelig større enn hun er i dag. Foto: Stella Pictures/All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kelly Osbourne (27) ble verdensberømt allerede som 17-åring som en del av realityserien «The Osbournes». Den plutselige berømmelsen førte til en tøff periode med rus- og alkoholmisbruk i tenårene, og Osbourne begynte å trøstespise.

- Jeg har blitt kalt tykk og stygg i pressen hele livet. Jeg skjønner at det er en del av berømmelsen, men jeg ble knust og det ødela selvtilliten min. Jeg hatet meg selv, sier 27-åringen til magasinet Shape. 

På sitt tyngste veide Kelly 73 kilo, men i dag har hun overrasket fans og presse med sin nye, slanke figur.  TV-stjernen raste ned i vekt da hun svingte seg i «Dancing with the stars», og har klart å holde vekten nede med variert kosthold og pilates.

- Pilates er fantastisk. Holdningen min har blitt bedre og jeg har til og med fått magemuskler, sier hun til Daily Mail.


Osbourne har også plukket opp et annet triks for å unngå at kiloene kommer tilbake.

- Det sies at man ikke skal spise før man legger seg, men et triks er å spise noe uten karbohydrater og sukker før du sover. På den måten starter du forbrenningen. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stempler Aguilera som feit  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer