ALT FETT BORTE: Mye har skjedd på to år med kroppen til Jason Trawick. Her er han avbildet i juni 2009 på bildet til venstre og i august 2010 på bildet til høyre.  Foto: All over press
ALT FETT BORTE: Mye har skjedd på to år med kroppen til Jason Trawick. Her er han avbildet i juni 2009 på bildet til venstre og i august 2010 på bildet til høyre. Foto: All over press Vis mer

Gikk ned 23 kg etter at han møtte Britney Spears

Sjekk den forvandlingen Jason Trawick har gått igjennom.

Publisert
SEHER.NO: Jason Trawick (39) har gått igjennom en enorm forandring etter at han ble kjæreste med Britney Spears (29) for to år siden.

Underholdningsagenten skal ha gått ned så mye som 23 kg siden han møtte «Oops!... I Did It Again»-sangeren, skriver Us Weekly.

- Han har fjernet karbohydrater fra kosten, sier en venn av agenten.

Han skal også ha brukt et treningsinstrument, som han kaller et «mirakelprodukt», men kilden utyper ikke hva det hemmelige våpenet er.

Men at han har fått en betydelig strammere overkropp er det liten tvil om.

- Vi elsker å trene. Vi gjør slike ting sammen, sa Britney Spears i et intervju med Ryan Seacrest i forrige måned.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er videoen som viser Britneys forfall

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer