Gikk ned 22 kilo med kjendis-diett

TV-stjernen viste frem sin nye kropp på Emmy-fest.

22 KILO LETTERE: Skuespillerstjernen Sara Rue har gått ned 22 kilo takket være Jenny Craig-dietten.  Foto: All Over Press/Stella pictures
22 KILO LETTERE: Skuespillerstjernen Sara Rue har gått ned 22 kilo takket være Jenny Craig-dietten. Foto: All Over Press/Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Sara Rue (31), kjent fra seriene «Popular» og «Less Than Perfect», var nærmest ugjenkjennelig, da hun deltok på Entertainment Tonights Emmy-party i Hollywood søndag kveld.

Skuespillerinnen, som lenge har vært kjent for sin frodige figur, har nemlig gått ned over 22 kilo det siste året, og er nå slankere enn noensinne, skriver People.

Iført en lekker, tettsittende Rory Beca-kjole, viste 31-åringen stolt frem sin nye kropp. Og skuespillerinnen, som er et av ansiktene til slankemerket Jenny Craig, kunne fortelle at hun aldri har følt seg mer vel.

- Nå kan jeg bekymre meg for andre ting enn hva jeg skal ha på meg og hvordan jeg kommer til å se ut. Jeg kan heller bekymre meg for om vi kommer til å rekke frem til et sted i tide, eller når jeg skal stå opp i morgen, sier Rue.

Skuespillerinnen, som har gått ned de mange kiloene ved hjelp av Jenny Craig-dietten, beskriver sin nye vekt som «sunn», men innrømmer samtidig at hun er svært opptatt av hva hun spiser og holder seg til diettplanen.

- Jeg ringer fortsatt slankekonsulenten min og spiser den maten. Men jeg er ikke like streng som jeg var, forteller hun.

31-åringen, som er forlovet med kjæresten Kevin Price, har heller ikke noe ønske om å gå ned flere kilo.

- Jeg føler ikke noe behov for å bli noe tynnere enn det jeg allerede er. Jeg trives med å være formfull. Jeg liker å ha pupper og samtidig vite at jeg representerer en person som ikke har dratt ting for langt, sier hun.

Flere andre kjendiser har også benyttet seg av Jenny Craig-dietten, deriblant tidligere «Cheers»-skuespiller Kirstie Alley, samt «The Cosby Show»-stjernen Phylicia Rashad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Rapstjernen gikk ned 45 kilo