Gikk ned 20 kilo

Skuespiller Melissa McCarthy strålte på rød løper.

SKUESPILLERPAR: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone fotografert på tampen av fjoråret.  Foto: Stella Pictures
SKUESPILLERPAR: Melissa McCarthy og ektemannen Ben Falcone fotografert på tampen av fjoråret. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Til tross for at skuespiller Melissa McCarthy (44) tidligere har uttalt at hun nekter å la seg bøye for slankepresset i Hollywood, har den suksessfulle skuespilleren sakte men sikkert tatt av over 20 kilo, skriver HelloMagazine.

Under People's Choice Awards, som ble avholdt i Los Angeles denne uken, viste «Bridesmaids»-stjernen fram sine nye former i et kledelig svart antrekk.

Ekstra stas var det for 44-åringen å entre scenen da hun skulle hente prisen for «årets favoritt komedie-skuespiller».

Den gjeve prisen vant hun foran skuespillerkollegene Drew Barrymore (39), nygifte Cameron Diaz (42), og Charlize Theron (39).

STRÅLER: Hollywood-skuespiller Melissa McCarthy avslører at hun har gått ned 20 kilo. Denne uken viste hun sine nye former på rød løper under People's Choice Awards i Los Angeles. Bildet til venstre er tatt i 2012. Foto: Stella Pictures
STRÅLER: Hollywood-skuespiller Melissa McCarthy avslører at hun har gått ned 20 kilo. Denne uken viste hun sine nye former på rød løper under People's Choice Awards i Los Angeles. Bildet til venstre er tatt i 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Selv om McCarthy nå har gått ned 20 kilo, er hun fremdeles bevisst på å ikke la seg påvirke av det generelle Hollywood-presset om å være superslank:

- Jeg har aldri følt at jeg har vært nødt til å forandre på meg. Jeg har alltid tenkt: «dersom du ønsker noe annet, så må du velge noe annet». Men selvfølgelig, kritikk og kommentarer kan fremdeles såre meg.

44-åringen er gift med skuespiller Ben Falcone (41), og sammen har de døtrene Vivian (7) og Georgie (4).

LES OGSÅ: Kjendisene du ikke visste var i slekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer