Gikk ned 19 kilo på seks måneder

- Jeg har endelig fått kroppen min tilbake. Den er faktisk bedre enn den var før, jubler Snooki etter fødselen.

HØYGRAVID: - Jeg liker virkelig ikke hvordan jeg ser ut nå. Jeg har strekkmerker og masse løs hud. Alt må tilbake slik det var, sa Snooki kort tid etter at hun fødte sønnen Lorenzo. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS
HØYGRAVID: - Jeg liker virkelig ikke hvordan jeg ser ut nå. Jeg har strekkmerker og masse løs hud. Alt må tilbake slik det var, sa Snooki kort tid etter at hun fødte sønnen Lorenzo. Foto: Twitter/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter hard trening og en streng diett er «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (25) tilbake i toppform et halvt år etter at hun fødte sønnen Lorenzo.

Snooki pryder forsiden av det amerikanske bladet Us Weekly denne uken, og avslører at hun har kvittet seg med hele 19 kilo.

- Jeg har trent rumpa mi av meg (bokstavelig talt) siden oktober, og endelig har jeg fått kroppen min tilbake. Den er faktisk bedre enn den var før, skriver hun på Twitter.

Snookis hovedmål var å veie like mye som hun gjorde før hun ble gravid - 50 kilo. Dette har hun nå klart og vel så det, forteller hun til bladet.

Reality-stjernen har nå en personlig trener fire ganger i uken og spiser mellom 1100 - 1300 kalorier om dagen.

- Jeg vil takke treneren min Anthony Michael som har holdt ut med all sytingen min og som i tillegg har klart å få meg hekta på trening. Jeg vil også takke meg selv for at jeg har presset meg til det ytterste for å komme hit jeg er i dag. Dette er bare begynnelsen. Jeg skal trene helt til jeg ser ut som Brooke Burke! skriver hun på Twitter.LES OGSÅ: - Jeg er klar for ny baby

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer