Gikk ned 17 kilo

Kelly Preston ble kvitt babyvekten med organisk diett.

FØR OG NÅ: For et år siden fødte Kelly Preston sønnen Benjamin. I dag har hun fått ny kropp og mer energi med ny organisk diett.  Foto: All Over Press
FØR OG NÅ: For et år siden fødte Kelly Preston sønnen Benjamin. I dag har hun fått ny kropp og mer energi med ny organisk diett. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Jerry Maguire»-stjerne Kelly Preston (49) fikk sitt tredje barn sammen med ektemannen John Travolta (57) i november i fjor. Preston la på seg over 20 kilo under svangerskapet, men nå ett år etter fødselen viser hun frem sin nye, slanke figur.

- Jeg mistet 17 kilo, og jeg har mer energi enn jeg hadde for 20 år siden. Jeg føler meg fantastisk. Neste år blir jeg 50 år, men 50 er det nye 30, sier stjernen til magasinet People.


Preston forteller at ved siden å være småbarnsmor er det tennis som holder henne i form. Skuespilleren har også begynt på det organiske slankeprogrammet «The Organic Liaison», laget av stjernevenninnen og jojo-slankeren Kirstie Alley.

Programmet inkluderer et rent organisk og plantebasert kosthold, pluss oppfølging på internett. «The Organic Liaison» handler dessuten om presis kaloritelling, og at man drikker litt vann hele tiden.

- Det er helt utrolig, sier 49-åringen som nå er slankekurens talsperson.

Preston fødte sitt tredje barn Benjamin etter at hun og ektemannen mistet sønnen Jett i en tragisk ulykke året før. Han døde av et anfall forårsaket av Kawasaki-syndrom da familien var på ferie på Bahamas. Nå smiler imidlertid lykken igjen til Travolta-familien, som nylig feiret yngstesønnens første bursdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, han ligner på sin berømte pappa!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer