Gikk ned 15 kilo på fire måneder

- Folk mente jeg så ut som Elton John, sier Carrie Fisher.

FORVANDLING: Bildet til venstre er tatt i januar, bildet til høyre i april. Fisher har på den tiden gått ned 15 kilo, og ønsker å gå ned ytterligere ti kilo. Foto: All Over Press
FORVANDLING: Bildet til venstre er tatt i januar, bildet til høyre i april. Fisher har på den tiden gått ned 15 kilo, og ønsker å gå ned ytterligere ti kilo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Carrie Fisher (54) ble på slutten av 70-tallet og begynnelsen av 80-tallet sett på som en av verdens mest sexy kvinner, etter at hun for alvor ble kjent i rollen som Princess Leia i de populære «Star Wars»-filmene.

For noen måneder siden var det vanskelig å kjenne igjen skuespilleren, som hadde lagt på seg mange kilo siden glansdagene, noe hun selv mislikte sterkt.

- Jeg er feit og hater det. Jeg så på Internett og folk spurte: «Hva var det egentlig som skjedde med Carrie Fisher? Hun pleide å være sexy, men nå ser hun ut som Elton John». Det var virkelig sårende, sa hun i januar ifølge nettstedet ShowbizSpy.com.

Nå har stjernen tatt saken i egne hender. I januar fikk hun jobb som talsperson for slankefirmaet Jenny Craig. Siden den gang har hun gått ned 15 kilo.

- Det første jeg gjør om morgenen, er å komme meg på ellipsemaskinen. Nå føler jeg meg mye bedre. Blodtrykket mitt har gått ned, forteller hun ifølge FitPerez.com.

Nettstedet skriver at filmstjernen har byttet ut brus med vann, og godteri med sunn mat, samtidig som hun har begynt å trene. Tidligere ville hun ikke gå ut av døra, fordi hun ikke likte hvordan hun så ut. Nå har det forandret seg.

- Nå har jeg muligheten til å gå ut. Jeg var faktisk på basketballkamp med Los Angeles Lakers et par ganger.

Men helt fornøyd er stjernen ennå ikke. Målet er å gå ned ti kilo til.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg hater å være feit

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer