NED 15 KILO: «Mesternes mester»-deltageren Hansvoll prioriterte vekttap før konkurransen. Han gikk ned hele 15 kilo før deltagelsen, og enda mer etter Ungarn-oppholdet. Foto: NRK
NED 15 KILO: «Mesternes mester»-deltageren Hansvoll prioriterte vekttap før konkurransen. Han gikk ned hele 15 kilo før deltagelsen, og enda mer etter Ungarn-oppholdet. Foto: NRK Vis mer

Gikk ned 15 kilo før «Mesternes mester»

Og vekten gikk ytterligere ned etter oppholdet for Thomas Hansvoll.

Publisert
SEOGHØR.NO: Thomas Hansvoll (37) er for tiden aktuell som deltager i «Mesternes mester» på NRK. Etter to episoder ligger deltageren nederst på poenglisten etter å ikke ha lykkes i flere av konkurransene.

Nå sier 37-åringen til Seoghør.no at konkurransene var tøffere enn han på forhånd hadde tenkt seg.

- Det var tøffere enn jeg hadde trodd på forhånd. Jeg var nok den deltageren som var i dårligst form under «Mesternes mester». Jeg var tung, sier Hansvoll.

Deltageren, som er tidligere proffbokser, forklarer at han hadde prioritert å gå ned i vekt før oppholdet i Ungarn. Totalt mistet han opp mot 15 kilo.

- Det eneste jeg hadde gjort før jeg reiste til Ungarn, var å gå ned i vekt. Jeg veide et sted mellom 110 og 115 kilo, og gikk ned til 100. Jeg ble nødt til å prioritere vekta. Likevel gikk det ikke spesielt bra, det var ganske komisk egentlig. Jeg må le av det når jeg tenker på det nå, sier han til Seoghør.no.

Etter «Mesternes mester» trente Hansvoll hardt, og vekten gikk ytterligere nedover.

- Jeg var i Ungarn i tre uker etter «Mesternes Mester», og trente veldig mye. Jeg gikk ned enda mer i vekt da.

Hansvoll hadde i utgangspunktet bestemt seg for å gjøre comeback i bokseringen, og satset høsten 2011 på å stille til en kamp i løpet av denne våren. Men som Seoghør.no tidligere avslørte, har bokseren lagt comeback-planene på is på grunn av en skade han fikk rundt juletider.

- Skaden har gjort at jeg har gått opp i vekt igjen, sier Hansvoll.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Comebacket henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer