Gikk ned 14 kilo på tre uker

Mark Wahlberg måtte endre fysikk for filmrolle.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mark Wahlberg (41) har siden han slo gjennom som Marky Mark vært kjent for sin flotte fysikk, og prydet mange ungpikerom opp gjennom årene. 

Før sin siste film «Pain & Gain» lå han i hardtrening for rollen som bodybuilderen Daniel Lugo. Sammen med Dwayne Johnson og Anthony Mackie spiller han en del av en kroppsbygger-gjeng i Florida som plutselig befinner seg midt i et kidnappingsdrama. 

På filmens premiere i Los Angeles mandag kveld kom Mark sammen med kona Rhea Durham. Til magasinet Muscle & Fitness forteller Wahlberg at han etter innspilling måtte bli kvitt vekten så fort som mulig for å komme i gang med sitt neste filmprosjekt. 

- Jeg måtte gå ned 14 kilo på 30 dager for rollen som «Two Guns» med Denzel Washington. 

Wahlberg har alltid vært opptatt av trening og kosthold og tror at mange ikke planlegger riktig før de kommer i gang med treningen.  

- Du må finne riktig balanse og lære riktig trening og kosthold, pluss riktig mengde hvile. Alt henger sammen. Folk tror man bare kan gå på treningssenteret og løfte noen vekter, men det ligger mye kunnskap bak. 

Også Rebel Wilson har en rolle i filmen og strålte på den røde løperen i en knallrød paljettkjole.

Flere skuespillere ofrer seg for filmkarrieren og har rast ned i vekt eller lagt på seg mange kilo for å kapre drømmerollen. Matthew McConaughey så ut som et beinrangel for å spille i «The Dallas Buyer's Club» og skal ha gått ned over 15 kilo. Antonia Campbell-Hughes sultet seg for å ligne på den østerriske jenta Natascha Kampusch, som ble verdenskjent da hun klarte å rømme fra kidnapperen hun hadde blitt holdt fanget av i åtte år. 

Rapper og skuespiller 50 Cent gikk ned 25 kilo på bare ni uker for rollen som kreftsyk fotballspiller i «All Things Fall Apart».  Og Anne Hathaway spiste ikke på 13 dager før rollen i «Les Miserables». 

Se trailer fra «Pain & Gain» nederst. 

LES OGSÅ: Mistet rolle etter å ha gått opp 23 kilo 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer