Gikk ned 14 kilo på tre måneder

Begynte å trene etter at moren så ham i bar overkropp.

NED, OPP OG NED I VEKT: Vekten til Sollien har gått opp og ned. I det siste har han mistet fem kilo, og er fornøyd med kroppen. Foto: Stella Pictures
NED, OPP OG NED I VEKT: Vekten til Sollien har gått opp og ned. I det siste har han mistet fem kilo, og er fornøyd med kroppen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag leder Sigurd Sollien (45) «Gullfisken» på TV 2 sammen med Marthe Sveberg Bjørstad (33). For bare to måneder siden ble han og kona Seble Woldegabriel (39) foreldre til lille Olivia. Fra tidligere har de sønnen Markos (5).

Selv med en travel hverdag som tobarnspappa og TV-kjendis, klarer han å utøve sin favoritthobby og lidenskap, nemlig sykling.

- Det begynte da jeg var med i «På hjul med Dag Otto» i 2009. Vi syklet i flere dager, og jeg fikk for første gang en lykkefølelse av å sykle. Jeg er heldig som har funnet det jeg mest av alt vil gjøre, smiler TV-stjernen til Se og Hør.

Målet for 2012 er å sykle 400 mil. Sigurd kaller det «Elleve kilometer om dagen».

- For noen år siden kom jeg ned trappen med bar overkropp, også sa mamma: «Nå er du ganske chubby, Sigurd. Hvordan har du klart å bli sånn?» «Nei, jeg har vel drukket og spist godt, uten å trene da», svarte jeg. Litt senere skaffet jeg meg personlig trener. Jeg gikk ned 13–14 kilo på tre måneder, trente tre ganger i uken, og spiste sunt. Men så ble jeg litt umotivert igjen, og la på meg 10 kilo.

Nå har han mistet fem kilo, og føler seg nok en gang fornøyd med kroppen.

Les hele saken og se de eksklusive bildene i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg skal sykle 400 mil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer