Tore Petterson:

Gikk ned 12 kilo på «Farmen»

Det ble tøft for «Sofa»-stjernen å takle gårdslivet. 

RASTE NED I VEKT: Tore Petterson tåler ikke hvete eller melk, og fikk dermed i seg lite mat under innspillingen av «Kjendis-Farmen». Foto: TV 2
RASTE NED I VEKT: Tore Petterson tåler ikke hvete eller melk, og fikk dermed i seg lite mat under innspillingen av «Kjendis-Farmen». Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Tore Petterson (37) visste ikke helt hva han takket ja til, da han ble med på «Kjendis-Farmen». Det ble en opplevelse langt utenfor komfortsonen for den sjarmerende TV-profilen.

Han tåler nemlig ikke hvete eller melk, og fikk i seg svært lite mat under innspillingen.

- Jeg holdt meg til ett egg om morgenen og kanskje noe småtteri på kvelden. Jeg var sinnsykt sulten og gikk ned 12 kilo, avslører han til Se og Hør.

Saken fortsetter nedenfor.

KLARE FOR KAMP: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør.
KLARE FOR KAMP: Her er deltakerne i kjendisversjonen av «Farmen». (F.v.): Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Ludlow (41), realitykjendis Leif-Einar «Lothepus» Lothe (46), «Skal vi danse»-dommer Tore Petterson (37), blogger Tonje Blomseth (22), svømmer Lavrans Solli (24), TV-baker og kokebokforfatter Ida Gran-Jansen (28), pokerspiller Aylar Lie (32), skuespiller Jarl Goli (59), modell og programleder Vendela Kirsebom (49), realitykjendis Petter Pilgaard (36), trimdronning Kari Jaquesson (54) og TV-kokk Lars Barmen (53). Helt til høyre programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør. Vis mer

På tross av et minimalt matinntak, måtte likevel Tore være med på felles oppgaver og gårdarbeid.

- Det var beintøft arbeid - noe av det tøffeste jeg har vært med på. Å yte maksimalt på null energi, det er ikke så lett, sier han.

- Savner det

Petterson innrømmer at han elsker bylivet i Oslo, men er overrasket over hvor godt han trivdes på landet:

- På en fantastisk og overraskende måte klarte jeg å venne meg til ikke å ha mail og mobil, og det savner jeg nå. Slippe å sjekke mail, slippe mas, og slippe å vite hva klokken er. Så det skjedde noe bra.

Petterson uttalte nylig til Dagbladet at mangelen på næring hadde stor innvirkning på ham under oppholdet på gården.

- Jeg sov til klokka 07.00, og senest til 08.00. De andre sto opp mellom klokka fire og fem, og det orket ikke jeg etter å ha spist nesten bare ett egg om dagen og noe potet i fire uker.

Sammen med kameraten Adam Schjølberg (33) har Tore deltatt i «Sofa», «Beat for Beat» og «Kvelden før kvelden» på NRK. I tillegg var han dommer i TV 2-programmet «Skal vi danse» under forrige sesong.

LES OGSÅ: Er dette en kopi?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer