Gikk ned 11 kilo på seks uker

Oprah Winfrey la om kostholdet.

SLANKER SEG: Oprah Winfrey har gått ned 11 kilo i løpet av seks uker. Bildet til venstre er tatt i april, mens programlederen ser langt slankere ut til høyre på bildet fra juni.  Foto: All Over Press
SLANKER SEG: Oprah Winfrey har gått ned 11 kilo i løpet av seks uker. Bildet til venstre er tatt i april, mens programlederen ser langt slankere ut til høyre på bildet fra juni. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Oprah Winfrey (58) er kjent for sin varierende vekt og har alltid vært åpen om sin jojo-slanking. Men etter at programmet hennes «The Oprah Winfrey Show» sendte siste episode i fjor har TV-profilen lagt på seg mer og mer.

Winfrey trivdes ikke med sin nye vekt og bestemte seg for å gjøre noe med det. Hun ansatte en ny personlig kokk og har ifølge The National Enquirer gått ned hele 11 kilo på bare seks uker.

- Dietten hennes er en kombinasjon av frukt og grønnsaker, fisk, kylling og annet magert kjøtt. Det er lite fett og få kalorier, men gjør henne fortsatt mett, sier en kilde til bladet.

Winfrey får tre spesiallagde måltider om dagen. I tillegg trener hun daglig sammen med sin personlige trener. Kilder nær Oprah var aldri i tvil om at hun ville miste vekten.

- Oprah visste hun hadde viljestyrken til å gå ned i vekt igjen hvis hun hadde riktig innstilling. Hun har endelig funnet en plan hun liker.

Etter talkshowsuksessen dannet 58-åringen egen kanal OWN, som hele tiden har gått med underskudd. Bladet spekulerer i om problemene med den nye kanalen fikk Oprah til å trøstespise.


- Jeg har alltid hatt lyst til å lage et nettverk, men hadde jeg visst at det skulle være så vanskelig ville jeg nok gjort noe annet, sa hun i et intervju på The Early Show i april.   
   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skjønte ikke hvorfor jeg måtte gå med maske  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer