Gikk ned 11 kilo på Farmen

Så ille var det med "Farmen"-Torkel at han nesten besvimte av matmangel.

BLE SVÆRT TYNN: Kiloene raste av Torkel Torve under oppholdet på Farmen. Foto: TV 2
BLE SVÆRT TYNN: Kiloene raste av Torkel Torve under oppholdet på Farmen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Torkel Torve ankom "Farmen" veide han 79 kilo. I løpet av oppholdet var han på det tynneste nede i 68. Samlet sett gikk deltakerne ned hele 90 kilo på gården, skriver VG.

- I perioder måtte jeg konsentrere meg om å drikke masse vann på grunn av svimmelhet. Hadde vi vært på gården i to uker til, så tror jeg kroppen hadde stoppet opp, forteller Torkel til avisa.

- Det verste på "Farmen" var mangelen på proteiner, noe som førte til at kroppen begynte å forbrenne bort de musklene jeg hadde. Men jeg husker en gang vi slaktet dyrene. Da spiste vi så mye at krampa nesten tok oss, så det er heller ikke å anbefale. I dag er jeg derimot tilbake i matchvekt igjen, sier Torve, som i går tapte en semifinaleplass i den populære TV 2-serien.

Produsent for årets "Farmen", Gusty Utterdahl, forteller til VG at en lege hele tiden sto klar til å rykke ut hvis noe skulle gå galt.

- Det var noen ganger vi konfronterte ham med ting vi hørte deltakerne klage på, men han kunne fortelle at det de gikk gjennom ikke var noe farlig, sier han.

Tre personer står igjen til å kjempe om finaleplassene i årets "Farmen". Unni Oustad Torve, Silje Hvarnes og Ann Kristin Loraas er de som fortsatt er med i konkurransen.

LES OGSÅ: Farmen-kjærester i bilulykke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer