FØR OG NÅ: Espen slanket bort 100 kilo da han deltok i dokumentar-serien "Tjukkholmen" på TVNorge. Nå satser han på å gjøre det godt i "Robinson-ekspedisjonen". Foto: TVNorge/Seher.no
FØR OG NÅ: Espen slanket bort 100 kilo da han deltok i dokumentar-serien "Tjukkholmen" på TVNorge. Nå satser han på å gjøre det godt i "Robinson-ekspedisjonen". Foto: TVNorge/Seher.noVis mer

Gikk ned 100 kilo før Robinson

- Nå tør jeg vise frem kroppen min, sier "Tjukkholmen"-Espen.

MALAYSI (SEHER.NO): Livet på Robinson-øya er kjent for å tære kraftig på kroppene til deltakerne. 

Men hardkjøret i stekende sol og med lite mat og drikke blekner i forhold til hva Espen Aalberg allerede har vært igjennom. 

34-åringen fra Hadeland slanket nemlig bort 100 kilo da han deltok i dokumentar-serien ”Tjukkholmen” på TVNorge. 

- Jeg har hatt lyst til å melde meg før, men følte at jeg ikke kunne være på TV med en kropp på 200 kilo. Nå tør jeg vise fram kroppen min sier han til Seher.no. 

Aalberg takker systematisk trening og kosthold over flere år for den store forvandlingen. Han hevder hverdagen har blitt snudd på hodet etter at han halverte kroppsvekten. 

- Hadde jeg fortsatt å leve som jeg gjorde før, så hadde jeg neppe vært i live i dag. Nå går alt mye lettere, smiler trailersjåføren, som i dag arrangerer egne motivasjonskurs for andre som vil gå ned i vekt. 

Etter den store forvandlingen, fjernet han 90 prosent av magesekken for å tilpasse kroppen til sin nye livsstil. 

- Nå blir jeg mye fortere mett, men den beste måten for å gå varig ned i vekt, er systematisk trening over lang tid, sier han til Seher.no.

- Espen tror TV-erfaringen fra ”Tjukkholmen” kan gi ham en fordel på Robinson-øya. 

Og den single 34-åringen ser heller ikke bort fra at det kan bli en liten Robinson-romanse. 

- Dersom jeg vinner ”Robinsonekspedisjonen” skal jeg dele premien med min kommende kjæreste, jeg må bare finne henne først. Det kan godt være jeg finner henne her, men jeg er med først og fremst for å vinne, smiler han.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg er åpen for Robinson-romanse