Gikk med forlovelsesringen i skoen

Hele familien visste om frieriet - bortsett fra Jessica Simpson selv.

FAMILIENS HEMMELIGHET: Hele familien visste at kjæresten skulle fri til Jessica Simpson. Selv forstår hun ikke at alle klarte å holde munn om det i tre uker. Foto: All Over Press
FAMILIENS HEMMELIGHET: Hele familien visste at kjæresten skulle fri til Jessica Simpson. Selv forstår hun ikke at alle klarte å holde munn om det i tre uker. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Jessica Simpsons (31) forlovede Eric Johnson (31) gjemte forlovelsesringen i en av sine sko, slik at sangstjernen ikke skulle finne ut om det forestående frieriet.

- Han hadde ringen i skoen i mitt hus et sted. Jeg tenkte: Hvorfor gjemme det i en sko? Men det virket. Jeg hadde ingen anelse om at det ville skje, sier Jessica Simpson til People.

- Han hadde snakket med min mor, min far og min søster tre uker før han spurte meg. Jeg klarer ikke å forstå at alle i Simpsons-familien klarte å holde en hemmelighet, sier hun videre.


Sangeren, som nå er ute med albumet «Happy Christmas» satt å så på «Parenthood» på TV da kjæresten kom inn og ba henne trykke på pause.

- Han satte seg ned på kneet og jeg måtte sette meg ned på det, fordi jeg var så sjokkert. Jeg fikk pusteproblemer. Det var definitivt et av de øyeblikkene som jeg aldri har opplevd maken til, sier Simpson.

Simpson som har hatt store nedturer med sine tidligere forhold, har nå en helt annen prioritet enn karrieren.

- Musikk er definitivt min andreprioritet, etter kjærlighet, sier hun.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg gråt i fem minutter etterpå