Gikk i terapi etter skilsmissen

Livet smiler endelig til «The Voice»-mentoren. Men veien til lykke har vært lang og brokete.

TV-MENTOR: Sondre Lerche er klar for nok en sesong som dommer i TV 2s talentprogram «The Voice». Han har vært med siden starten i 2012, og knytter til seg artister som deler hans musikkstil. Foto: Espen Solli, Se og Hør
TV-MENTOR: Sondre Lerche er klar for nok en sesong som dommer i TV 2s talentprogram «The Voice». Han har vært med siden starten i 2012, og knytter til seg artister som deler hans musikkstil. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO:Etter å ha vært gift i åtte år med ekskona, Mona Fastvold (29), gikk hun og popstjernen Sondre Lerche (32) hver sin vei i 2013.

Nyeste utgave av Se og Hør Extra skriver at den populære artisten en periode gikk i terapi som en følge av sjokkbruddet.

Det var under opptakten til han siste utgivelse «Please», at paret bestemte seg for å skilles. Selv om musikken alltid har vært viktig for Sondre, nesten viktigere enn alt annet, fikk bruddet konsekvenser for utgivelsen av hans nyeste plate.

FORELSKET: I oktober for halvannet år siden traff Sondre blogger, forfatter og TV-ansikt Linnéa Myhre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FORELSKET: I oktober for halvannet år siden traff Sondre blogger, forfatter og TV-ansikt Linnéa Myhre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

– Når sånt skjer faller bunnen i livet ditt ut. Jeg trodde alt gikk bra på privaten. Da ting plutselig begynte å falle sammen, skjønte jeg at platen jeg holdt på å lage ikke lenger var sann.

-Det ble sanger fra en annen tid. Jeg måtte begynne på nytt, har han tidligere sagt  til Dagbladet.

I SALG NÅ: Les mer om Sondre Lerche i Se og Hør Extra, som er i salg nå. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: Les mer om Sondre Lerche i Se og Hør Extra, som er i salg nå. Foto: Se og Hør Vis mer

Lerche er for tiden mentor i TV 2-suksessen «The Voice». Den sympatiske bergenseren er den eneste som har vært med helt fra programmet så dagens lys i 2012.

Hele saken om Sondre Lerche leser du i Se og Hør, som er i salg nå.

Musikken er noe av det viktigste i Sondres liv, og i talentshowet knytter han til seg artister som deler hans musikkstil.

Ved siden av pleier han sin egen artistkarriere, og forholdet til sin store kjærlighet, forfatter Linnéa Myhre (25).

– Hun er veldig rar, rett og slett, ertet Sondre da Se og Hør traff paret på Costume Awards.

LES OGSÅ: Sondre avviser alkoholryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer