FIKK ANFALL: Lene Nystrøm opplevde flere ganger anfall av sinne og frustrasjon under suksessperioden med Aqua.  Foto: All Over Press
FIKK ANFALL: Lene Nystrøm opplevde flere ganger anfall av sinne og frustrasjon under suksessperioden med Aqua. Foto: All Over PressVis mer

Gikk i kjelleren

Lene Nystrøm gikk flere ganger amok og knuste alt rundt seg.

SEHER.NO: I et åpenhjertig intervju i Dagbladets lørdagsmagasin forteller Lene Nystrøm (38) om anfall av sinne og frustrasjon.

- Det har vært mye slitasje, jeg har gått amok, smadra værelser og toaletter. Så langt ut kan jeg komme, sier hun til Dagbladet.

Anfallene kom som et resultat av «Aquas» store suksess på 1990-tallet. Bandet slo igjennom med singelen «Barbie Girl», og gruppen solgte etter hvert over 34 millioner album og singler.

Nystrøm innrømmer også at hun har krasjet bilen sin i sinne, hoppet i sjøen og slått hull i veggen. Etter mange år i rampelyset har hun etter hvert forsonet seg med anfallene.

- Det er greit å gå amok.  Jeg må ned i kjelleren for å være den positive, glade jenta jeg er i hverdagen.

Popstjernen forteller at hun har mange opp- og nedturer og at hun er et sterkt følelsesmenneske.

- Jeg er følelsesmessig skrøpelig, kan miste kontroll over meg selv og har noen turer, høyt oppe og langt nede. Saken er at jeg er født uten filter. Som ung var jeg usikker, sårbar, det var slitsomt, jeg kjempet for å legge det av meg.  Men etter fylte 30 omfavnet jeg det mer.

Etter flere pauser siden starten på 1990-tallet er «Aqua» sammen igjen og har nylig gitt ut comeback-platen «Megalomania».
  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Aqua-Lene er klar for dansk TV-reality