«Farmen kjendis»

Gikk i kjelleren etter «Farmen»-exit

- Jeg kommer aldri til å klare å legge det bak meg, sier Tommy Sharif etter «Farmen kjendis»-exiten.

UTE: Tommy Sharif trodde han skulle kunne slå Per Sandberg i nesten alle tvekampene, men den gang ei. Foto: Alex Iversen / TV 2
UTE: Tommy Sharif trodde han skulle kunne slå Per Sandberg i nesten alle tvekampene, men den gang ei. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

Forrige uke kunne dekkonge og nå «Farmen kjendis»-aktuelle Tommy Sharif (43) avsløre at han, Per Sandberg (60) og Adrian Sellevoll (22) hadde trosset produksjonen og reist på markedet da det var stengt.

Trioen fikk ikke med seg de største gevinstene, men det var tydelig at de var sugne på godsaker utover det de har hatt tilgang til på kjendisgården.

Nå kan imidlertid både Adrian Sellevoll og Tommy Sharif spise både det ene og det andre, for forrige uke røk førstnevnte ut av konkurransen, mens søndag kveld var det Tommy Sharif som måtte takke for seg.

Bråk

Se og Hør snakket med den utslåtte deltakeren tidligere denne uka, og Sharif var tydelig skuffet over å ha måttet forlate konkurransen. Spesielt er han skuffet over at det var Per Sandberg som sørget for å sende ham hjem, etter en svært intens sagekonkurranse.

KONKURRENTER: Tommy forteller at han fikk et godt forhold til Per på gården, men ønsket likevel en hard kamp mot ham. Foto: Alex Iversen / TV 2
KONKURRENTER: Tommy forteller at han fikk et godt forhold til Per på gården, men ønsket likevel en hard kamp mot ham. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Jeg ville ha en real fight mellom Per og meg. Jeg må ærlig innrømme at før vi gikk inn på «Farmen» hadde vi en klinsj med hverandre på Facebook, og da jeg så ham på gården var jeg sikker på at det ville bli bråk, forteller Sharif, og legger til at han var sikker på at den tidligere FrP-politikeren ville ta igjen på ham.

- Vi fikk heldigvis et godt forhold synes jeg, men da jeg valgte ham som andrekjempe hadde jeg endelig mulighet til å gi Per en skikkelig kamp, fortsetter han.

Og kamp ble det, men dessverre endte det ikke helt som Sharif hadde sett for seg.

- Per har mye mer erfaring gårdsmessig enn meg. Jeg var og er 100 prosent sikker på at hvis han ikke hadde valgt saging som han gjorde, eller kunnskap, så hadde jeg slått ham i alt.

HEFTIG KONKURRANSE: Tommy Sharif tapte mot Per Sandberg i sagekonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2
HEFTIG KONKURRANSE: Tommy Sharif tapte mot Per Sandberg i sagekonkurransen. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Skulle vinne

Bare kort tid ut i sagekonkurransen viste det seg nemlig at 43-åringen sleit med å finne den riktige teknikken på saginga, og måtte til slutt se seg slått av Sandberg.

- Jeg klarte ikke å ta mange tak før saga låste seg helt, sier han, og åpner opp om nederlaget:

- Jeg var ikke med på «Farmen» for å delta, jeg var med for å vinne.

Nå, flere måneder etter at innspillingen på Gjedtjernet gård fant sted, har dekkongen fremdeles ikke klart å legge tapet bak seg.

KLIKKER: Da Tommy Sharif skulle forklare hvor redd han ble da han så at Gunilla Persson skulle være med på «Farmen kjendis», skjedde dette. Vis mer

- Det går ikke en dag uten at jeg tenker på nederlaget i «Farmen kjendis», og jeg kommer ikke til å klare å legge det bak meg. Jeg fikk en knekk og har vært veldig langt nede etter den hendelsen, innrømmer han.

Å måtte oppleve tvekampen på nytt når den nå blir sendt på tv, er noe Sharif har grudd seg mye til.

- Jeg har sagt hele veien at dette kommer til å være ydmykende å se igjen på tv. Heldigvis har jeg så gode kamerater som oppmuntrer meg, sier han, og fortsetter:

- Jeg hater rett og slett å tape. Spesielt mot Per Sandberg, og spesielt i saging.

Avkrefter klinsj

Per Sandberg sier til Se og Hør at Sharif ba på sine knær om å unngå enkelte grener, og at motstanderen var sikker på at han skulle vinne tvekampen.

Klinsjen som Sharif nevner tidligere i denne saken, kjenner imidlertid den tidligere politikeren ikke igjen.

BETATT: «Farmen Kjendis» er i gang igjen, og blant årets deltakere finner vi svenske Gunilla Persson. Hun finner tonen med flere av mennene. Reporter: Thea Hope. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

- Nei, jeg hadde ingen klinsj med Tommy på Facebook, men han var en av mange som trakasserte andre, det er riktig, sier Sandberg.

Han påpeker riktignok at de to ikke har noen problemer med hverandre i dag, og beskriver Sharif som en fin fyr med glimt i øyet.

- Han er en man teller fingre etter å ha håndhilst på, spøker han.

I likhet med flere av de andre deltakerne som har røket ut av konkurransen, vil Tommy Sharif få en mulighet til å kjempe seg tilbake til gården gjennom «Torpet kjendis».

LES OGSÅ: Bryter forlovelsen etter tre uker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer