SVINGTE SEG: Andreas Tandberg innrømmer at det var flaut å måtte danse salsa i stuen.
SVINGTE SEG: Andreas Tandberg innrømmer at det var flaut å måtte danse salsa i stuen.Vis mer

Gikk i bakken under middagsselskap

- Følte jeg var på Titanic.

SEHER.NO: Mandag er det duket for premiere på "Klokka åtte hos meg" på TV3, hvor fire ukjente mennesker skal invitere hverandre hjem til middag hos seg på tur.

Alex Rosén er programleder for den nye serien, hvor den hobbykokken som byr på best middag og best stemning går av med premien på 15.000 kroner.

Se et klipp fra onsdagens episode nederst i saken!

Først ute er alltmuligmann og poet Kjell-Gabriel Hendrichs (35) fra Oslo - også kjent fra bandet Infinity -som inviterer tre fremmede til middag hjemme i sin leilighet.

Middagsselskapet får en litt uheldig start i det Kjell mister en flakse rom i gulvet like før første gjest ankommer, men selskapet ble bra, ifølge middagsgjest Andreas Tangberg.

Til Seher.no forteller Tangberg at han ble positivt overrasket over de hyggelige middagspartnerne sine, men innrømmer at ikke all maten Kjell serverte var like god...

- Noe av maten var hipp som happ, alt var ikke like godt. Men jeg synes maten Kjell lagde speiler personligheten hans, veldig laidback, forteller Tangberg til Seher.no.

Kokkeprogrammet skal sendes fire ganger i uken, og onsdag får vi se frisøren Claudia Andrea Nunez Godoy (40) invitere til middag.

Claudia disker opp med mat - og salsadans - og Tangberg er en av de som må svinge seg på gulvet med danserne, og til Seher.no legger han ikke skjul på at det slett ikke var noen ønskesituasjon.

Salsadansen fikk nemlig en brå stopp da Andreas plutselig deiset i gulvet foran sine nye venner...

- Jeg var veldig nervøs og følte meg dum, men jeg var jo gjest og noen ganger må man jo gjøre noe for å gjøre andre glad.

TV-konseptet er basert på originalkonseptet "Come Dine With Me" fra Storbritania og skal sendes på TV3 fra mandag til torsdag klokken 20.00.

Se et klipp fra onsdagens episode under:
 
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767![obj:media:7943]