VINNEREN: Alexander Rybak vant den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen og er blitt en ettertraktet musiker, både i Norge og i Russland. Foto: SCANPIX
VINNEREN: Alexander Rybak vant den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen og er blitt en ettertraktet musiker, både i Norge og i Russland. Foto: SCANPIXVis mer

Gikk glipp av lukrativ spillejobb

Brudepar ønsket Rybak - for en halv million.

SEHER.NO: Alexander Rybak (23) kunne ha fått nærmere en halv million kroner
for å synge «Fairytale » fire ganger på rad i et russisk bryllup.

– Vi har fått inn mange forespørsler fra folk som ønsker å leie inn Alexander Rybak til private konserter. Men det høyeste budet vi har fått er fra et kjærestepar som tilbød ham over 50 000 euro (rundt 450 000 kroner, journ.anm.) for å synge i bryllupet deres, avslører direktør for plateselskapet Universal i Russland, Dmitry Konnov til VG.

Tilbudet ble borte fordi paret ønsket en raskere tilbakemelding enn den russiske platedirektøren
ikke kunne love dem.

– Vi fikk ikke tak i det norske managementet til Alexander, så tilbudet skled bare ut, sier
han.

Platedirektøren forteller videre at han hadde foreslått at MGP-vinneren Rybak kunne synge fire foreskjellige sanger, men paret ville helst at han skulle synge «Fairytale» fire ganger på rad.

Alexander Rybaks norske manager Kathrine Synnes Finnskog i bpop Management ønsker ikke å kommentere hverken summer eller det russiske bryllupstilbudet overfor VG.