IKKE TILSTEDE: Tom Cruise var ikke tilstede i London da datteren Isabella giftet seg. Her er Tom fotografert med datteren og sønnen Connor i 2009.  Foto: AFP
IKKE TILSTEDE: Tom Cruise var ikke tilstede i London da datteren Isabella giftet seg. Her er Tom fotografert med datteren og sønnen Connor i 2009. Foto: AFPVis mer

Gikk glipp av datterens bryllup

Tom Cruise var ikke tilstede på datterens store dag.

SEOGHØR.NO: De fleste bruder vil ha både mor og far ved sin side når de gifter seg, men det skjedde ikke i bryllupet til Isabella Cruise (22).

Datteren til Tom Cruise (53) og Nicole Kidman giftet seg i en intim seremoni 19. september i London med IT-spesialist Max Parker.

Ifølge det australske magasinet «Woman's Day» var ikke «Mission Impossible»-stjernen der for å følge datteren ned kirkegulvet. Det er heller ingen bilder av moren Nicole Kidman i bryllupet. Heller ikke broren Connor (20) var tilstede.

Isabella er kjent for å verne godt om privatlivet og skal ifølge nettsiden Radaronline ha vært redd for uønsket oppmerksomhet rundt bryllupet.

Det spekuleres i om det var derfor Cruice sto over festlighetene. Han skal heller aldri ha møtt sin nye svigersønn.

BLE ADOPTERT : Isabella og broren Connor ble begge adoptert av Tom Cruise og hans eks-kone Nicole Kidman. Her er de to barna i 2006. Foto: AP
BLE ADOPTERT : Isabella og broren Connor ble begge adoptert av Tom Cruise og hans eks-kone Nicole Kidman. Her er de to barna i 2006. Foto: AP Vis mer

Muligens skaper det splid at brudgommen ikke er medlem i Scientologikirken der Tom har vært medlem i en årrekke. Også Isabella praktiserer scientologi.

Nicole Kidman skal derimot være overlykkelig på datterens vegne.

Cruise' hektiske arbeidsskjema skal ha gjort at han har gått glipp av flere viktige familiebegivenheter de siste månedene. I sommer så han svært lite til datteren Suri (9), som han har med eks-kona Katie Holmes. I august droppet han begravelsen til stefaren John South som skal ha vært en viktig del av Toms barndom.

TRAVEL: Skuespilleren skal ha prioritert karrieren foran familien den siste tiden.  Foto: Afp
TRAVEL: Skuespilleren skal ha prioritert karrieren foran familien den siste tiden. Foto: Afp Vis mer

LES OGSÅ: Tom Cruise gikk ned på kne foran ukjent kvinne